Hollington Drive

7.1 / 10
42 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20212021 (Beëindigd)
Genres:DramaThriller
Netwerk:ITV
Hollington Drive is een Britse dramaserie van de zender ITV. De serie ging in première op 31 mei 2021.

Met Anna Maxwell Martin van Line Of Duty in de hoofdrol, begint de ongelooflijk gespannen Hollington Drive eenvoudig genoeg, wanneer de families van twee zussen samenkomen op een zomerse barbecue. Het is het soort relaxte avond waar het lijkt alsof er absoluut niets mis kan gaan ... totdat het gebeurt. Spectaculair.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hollington Drive.

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
26 okt 2021
Ik ben een groot liefhebber van Britse tv-series en dat vooral vanwege de degelijkheid waarmee ze gemaakt worden. Hollington Drive vond ik een enorme afknapper. Ik heb er een 5 voor gegeven en dat is nog goed bedeeld. De serie is geschreven door Sophie Petzal, toch niet de minste onder de scenarioschrijvers in Groot Brittanië. Ze schreef o.a. de hoog gewaardeerde serie Blood. Het verhaal van Hollington Drive is ook wel goed. Wat ik slecht vond is het acteren. Vooral in de laatste aflevering begon het een beetje grotesk te worden. Anna Maxwell Martin is een prima actrice maar in deze serie gaat het helemaal fout. Jammer.

Vergelijkbare series

Hollington Drive