Het Roer Om

7.5 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
7.5 / 10
3seizoenen/24afleveringen/2021 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2021 - heden
Genres:Reality
Netwerk:SBS 6
Het Roer Om is een Nederlands realityprogramma van de zender SBS6. De serie ging in première op 30 augustus 2021.

In het nieuwe programma Het Roer Om volgen we namelijk enkele Nederlandse gezinnen, die Nederland voorgoed verlaten om hun droom in het buitenland na te jagen.

De families hebben allemaal hun eigen droom: van een camping of een 5-sterren resort tot een bed & breakfast of een paardenfokkerij. In het buitenland moeten ze wennen aan de nieuwe taal, doen ze er alles aan om vergunningen rond te krijgen en proberen ze verbouwingen in goede banen te leiden. Uiteraard krijgen ze ook te maken met verschillende tegenslagen.

In elke aflevering komt een gezin of stel aan bed. Zo volgen we Frank en Jean Carlos en hun twee pleegzonen, die een oud herenhuis in Andalusië willen omtoveren tot pension. Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes naar Portugal om een camping te starten. En ICT'ers Sonja en Patrick hopen van een oud hotel in de Franse Dordogne een luxueus 5-sterren resort te maken.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Het Roer Om.

Vergelijkbare series

Het Roer Om