Helden van hier: In de lucht

8.2 / 10
45 min
Documentaire, Reality
Volg deze serie
8.2 / 10
2seizoenen/15afleveringen/2016 - heden
NetwerkVTM
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2016 - heden
Netwerk:VTM
Helden van hier: In de lucht is een Belgische realityserie van de zender VTM. De serie ging in première op 16 november 2016.

Voor 'Helden van Hier: In de Lucht' heeft een reportageploeg vier weken lang de hulpverleners van de West-Vlaamse helikopterhulp gevolgd. Deze enige MUG-helikopter van Vlaanderen stijgt gemiddeld drie tot vier keer per dag op vanuit zijn basis, de spoedgevallendienst van het AZ Sint-Jan Brugge, om mensenlevens te redden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Helden van hier: In de lucht.

Nieuws (2)

Nu deze week ook VTM zijn najaar-programma’s op ons loslaat, is het herfstseizoen helemaal op dreef. Dingen om naar uit te kijken zijn alvast Vermassen en Alloo In de Nacht. De belangrijkste nieuwigheden op andere...
5 sep 2017
Weekoverzicht van 7 november tot en met 13 november * Weetjes: -De film Riphagen zal als driedelige serie vanaf 1 januari 2017 worden uitgezonden om 21.15 uur bij NPO 3. Andries Riphagen (Jeroen van Koningsbrugge,...
14 nov 2016
1

Vergelijkbare series