Heer & Meester

7.6 / 10
50 min
Drama, Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Heer & Meester

Vanaf 22 april is het eerste seizoen van Heer & Meester verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 3 dvds weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Eerste seizoen van Heer & Meester
Valentijn Rixtus Bentinck is een zeer welgestelde, charismatische man, wiens leven beheerst wordt door het mysterie van zijn onbekende verleden. Twee dagen na zijn geboorte is hij te vondeling gelegd bij een katholiek internaat in het zuiden van het land. In zijn wiegje lag een indrukwekkend legaat met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding en een regeling die hem voor de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt.

Zijn motto luidt dan ook: 'Elke dag is Valentijnsdag!". Maar ondanks zijn avonturen en uitspattingen blijft de onduidelijkheid over zijn afkomst aan hem knagen.

Door Valentijns vele contacten in de hogere kringen is hij voor de ambitieuze en aantrekkelijke Officier van Justitie, Suze, een ideale weg naar informatie waar ze zelf moeilijk toegang toe heeft. Het feit dat Suze steevast alleen informatie wenst, weerhoudt Valentijn er niet van telkens dieper in de zaak te duiken dan Suze lief is. Vaak struikelt hij over een lijk of staat hij er in ieder geval niet ver vandaan.

Als charmante en ongrijpbare heer weet hij zich samen met zijn steun en toeverlaat Leo, de conciërge van het chique Haagse hotel waar hij woont, altijd op een spannende en komische manier uit benarde situaties te redden en de misdaad op te lossen.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Just Bridge Entertainment
Acteurs : Daan Schuurmans, Sytske van der Ster, Hubert Fermin, Mark Rietman, Ferdi Stofmeel, Jules Croiset
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 19.99
Koop deze serie

Trailer eerste seizoen Heer & Meester:

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Heer & Meester. Met welke andere serie vertoont Heer en Meester veel gelijkheden?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
25 apr 2014 21:00 -
Om de een of andere manier heb ik deze gewoonweg gemist!
Reageer

Laatste nieuws

Het negende, tevens allerlaatste, seizoen van de Amerikaanse juridische dramaserie Suits verschijnt volgende maand op Netflix.
Vandaag, 13:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt wanneer de Amerikaanse sciencefictionserie Invasion in première gaat, daarbij is ook een teaser gedeeld.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft de premièredatum van het tweede seizoen van de dramaserie Outer Banks belend gemaakt. Daarbij heeft de streamingservice ook de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
5
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4