Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Heer & Meester start eind januari

Goed nieuws voor fans van de Omroep MAX-serie Heer & Meester. Na een redelijk succesvol seizoen in het voorjaar van 2014 begint eind januari het tweede seizoen van de detectiveserie, waarin Daan Schuurmans wederom de hoofdrol vertolkt. Ook andere oud-gedienden als Sytske van der Ster, Hubert Fermin, Ferdi Stofmeel, Mark Rietman en Jules Croiset keren weer terug. Nieuw dit seizoen is Sophie van den Winden, die één van de hoofdrollen naast Daan en Sytske zal gaan spelen.

Heer & Meester draait om Valentijn Rixtus Bentinck, een zeer welgestelde, charismatische man, wiens leven beheerst wordt door het mysterie van zijn verleden. Twee dagen na zijn geboorte is hij te vondeling gelegd bij een katholiek internaat in het zuiden van het land. In zijn wiegje lag een indrukwekkend legaat met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding en een regeling die hem voor de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt. In het tweede seizoen zet Valentijn zijn zoektocht naar zijn verleden onverbiddelijk door. Is de vrouw die in de seizoenfinale zijn graf bezocht daadwerkelijk zijn moeder? En welke zaken liggen klaar om opgelost te worden?

Het tweede seizoen van Heer & Meester bestaat, net als het eerste seizoen, uit tien afleveringen van een uur. De afleveringen zijn vanaf donderdag 28 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij Omroep MAX op NPO 1.

Daan Schuurmans als Valentijn Rixtus Bentinck
Vorige aflevering
Oog om oog
Oog om oog
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heer & Meester