Heer & Meester

7.7 / 10
50 min
Drama, Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Omroep Max timmert aan de weg

Daan Schuurmans mag zich op gaan maken voor een tweede seizoen als Valentijn Rixtus Bentinck. Omroep Max heeft Heer & Meester vernieuwd. Jan Slagter directeur van Omroep Max verklaarde: “We hebben de afgelopen tijd veel vragen van kijkers gehad of we er mee door zouden gaan. Het antwoord daarop is gelukkig ja.”

Ook Dokter Deen is vernieuwd door Omroep Max. Monique van de Ven mag voor een derde seizoen in de huid kruipen van de eilanddokter Maria Deen. Er is nog niet bekend gemaakt wanneer beide series in productie gaan en wanneer ze uitgezonden gaan worden.

Omroep Max timmert hard aan de weg volgens directeur Jan Slagter. In augustus komt de omroep met een nieuwe soap over de horecafamilie Van der Valk. Vanaf december kunnen de kijkers gaan genieten van het universum met Wubbo Ockels en André Kuipers in Heel Nederland Kijkt Sterren. Dit is de Nederlandse versie van het Engelse programma Stargazing Live.

Ook heeft Omroep Max een nieuwe serie gepland; Moeder, ik wil bij de tv. Het zal geen vervolg worden op Moeder, ik wil bij de Revue want dat is een afgerond verhaal, maar het zal wel zoiets gaan worden. “Het zal nostalgisch van aard worden en waarschijnlijk zullen er ook weer liedjes gezongen worden”, volgens Jan Slagter.

Moeder, ik wil bij tv zal gaan over de opkomst van de televisie en een jongmens die daar graag wil gaan werken. Wie erin zullen spelen is nog niet bekend. Wel is bekend dat het team van Moeder, ik wil bij de Revue ook Moeder, ik wil bij de tv gaat maken.

De nieuwe serie staat gepland voor 2014/2015.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
Hans (gast)
10 apr 2014 07:57 -
Das goed nieuws Heer & Meester is goed serie
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00