Heer & Meester

7.7 / 10
50 min
Drama, Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Omroep Max timmert aan de weg

Daan Schuurmans mag zich op gaan maken voor een tweede seizoen als Valentijn Rixtus Bentinck. Omroep Max heeft Heer & Meester vernieuwd. Jan Slagter directeur van Omroep Max verklaarde: “We hebben de afgelopen tijd veel vragen van kijkers gehad of we er mee door zouden gaan. Het antwoord daarop is gelukkig ja.”

Ook Dokter Deen is vernieuwd door Omroep Max. Monique van de Ven mag voor een derde seizoen in de huid kruipen van de eilanddokter Maria Deen. Er is nog niet bekend gemaakt wanneer beide series in productie gaan en wanneer ze uitgezonden gaan worden.

Omroep Max timmert hard aan de weg volgens directeur Jan Slagter. In augustus komt de omroep met een nieuwe soap over de horecafamilie Van der Valk. Vanaf december kunnen de kijkers gaan genieten van het universum met Wubbo Ockels en André Kuipers in Heel Nederland Kijkt Sterren. Dit is de Nederlandse versie van het Engelse programma Stargazing Live.

Ook heeft Omroep Max een nieuwe serie gepland; Moeder, ik wil bij de tv. Het zal geen vervolg worden op Moeder, ik wil bij de Revue want dat is een afgerond verhaal, maar het zal wel zoiets gaan worden. “Het zal nostalgisch van aard worden en waarschijnlijk zullen er ook weer liedjes gezongen worden”, volgens Jan Slagter.

Moeder, ik wil bij tv zal gaan over de opkomst van de televisie en een jongmens die daar graag wil gaan werken. Wie erin zullen spelen is nog niet bekend. Wel is bekend dat het team van Moeder, ik wil bij de Revue ook Moeder, ik wil bij de tv gaat maken.

De nieuwe serie staat gepland voor 2014/2015.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
Hans (gast)
10 apr 2014 07:57 -
Das goed nieuws Heer & Meester is goed serie
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Vandaag, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Vandaag, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
Gisteren, 09:00