Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Heer & Meester

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de serie Heer & Meester. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Heer & Meester
Nadat Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) zijn eigen dood in scene heeft gezet aan het einde van het eerste seizoen van Heer & Meester, denkt hij eindelijk zijn moeder te hebben gevonden. Helaas blijkt de dame aan zijn graf niet te zijn wie hij hoopt en is hij ook dit seizoen genoodzaakt zijn zoektocht naar zijn mysterieuze verleden voort te zetten. Het wordt hem echter niet makkelijk gemaakt. Er is iemand die alles op alles zet om ervoor te zorgen dat Valentijn zijn ware identiteit niet kan achterhalen. Ondertussen raakt Valentijn verzeild in de wereld van modellen, haute cuisine, springpaarden en talloze andere voor de gemiddelde mens onbereikbare kringen. Samen met Leo (Hubert Fermin) en de nieuwe mooie no nonsense Officier van Justitie Floor van Nijevelt Guljé (Sophie van Winden), weet Valentijn zaken op zijn altijd charmante en controversiële wijze op te lossen. En het is natuurlijk ook dit seizoen weer elke dag Valentijnsdag!
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Bridge Entertainment
Acteurs: Daan Schuurmans, Sytske van der Ster, Hubert Fermin, Mark Rietman, Ferdi Stofmeel, Jules Croiset
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Heer & Meester. Daan Schuurmans speelt Valentijn Rixtus Bentinck in de tv-serie Heer & Meester. Waarin speelde hij de personage Rens?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Oog om oog
Oog om oog
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heer & Meester