Heer & Meester

7.7 / 10
50 min
Drama, Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Slotaflevering Heer & Meester 29 december op NPO 1

Heer & Meester is een Nederlandse dramaserie van Omroep MAX. De eerste twee seizoenen, in totaal twintig afleveringen, waren te zien in 2014 en 2016.

Op zaterdag 29 december om 20.25 uur op NPO 1 zendt MAX de lange slotaflevering uit van Heer & Meester. De hoofdrol van de zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck wordt wederom gespeeld door Daan Schuurmans.

Twee dagen na zijn geboorte werd Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) ten vondeling gelegd bij een katholiek internaat, maar wel met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding en een regeling die hem de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt. Zijn motto luidt dan ook: 'Elke dag is Valentijnsdag!'.

Inmiddels laat Valentijn zich niet langer door Floor (Sophie van Winden) voor het karretje van het Openbaar Ministerie spannen. Hij is tegenwoordig detective in ruste. Ook de zoektocht naar de identiteit van zijn vader en moeder en het mysterie van zijn verleden kunnen hem niet langer intrigeren. Zijn liefdeloze ouders hebben hem laten adopteren, dus waarom zou uitgerekend hij nog langer andere mensen helpen?

6433 SchuurmansHeerenMeester
Daan Schuurmans

Dan stuit Floor op een schimmige organisatie die in alle stilte bunkers opkoopt. Tegelijkertijd raken tientallen mensen besmet door een vreemd virus. Als Floor dan ook nog eens plotseling verdwijnt en Valentijn op een link met zijn verleden stuit, komt hij alsnog samen met zijn trouwe Leo (Hubert Fermin) en Danny (Robert de Hoog) in actie. Het spoor leidt hem uiteindelijk naar Italië waar hij oog in oog komt te staan met een eeuwenoude organisatie en een wereldwijd complot dat alles te maken heeft met zijn eigen verleden. Maar welke persoonlijke prijs moet Valentijn daarvoor betalen?

De cast in Heer & Meester wordt gevormd door onder anderen Daan Schuurmans (Valentijn Rixtus Bentinck), Sophie van Winden (Floor), Hubert Fermin (Leo) en Robert de Hoog (Danny).
Vorige aflevering
Oog om oog
Oog om oog
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
16 Oct 2018 12:13 -
Goed nieuws. Dacht dat deze serie helemaal gecanceld was.
Reageer

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03