Heaven Official's Blessing

8,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/30afleveringen/2020 - 2024 
NetwerkBilibili
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202024 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Bilibili
Heaven Official's Blessing is een Chinese animeserie van de zender Bilibili. De serie ging in première op 31 oktober 2020.

'Heb je het al gehoord? De waardeloze Hemel Ambtenaar heeft een affaire met de meest belangrijke persoon van het geestenrijk!'

Acht honderd jaar geleden was Xie Lian de Kroonprins van het koningrijk Xian Le; iemand die geliefd was door zijn burgers en de lieveling van de wereld. Zoals te verwachten ascendeerde hij op een erg jonge leeftijd naar de Hemelen. Nu, acht honderd jaar later, ascendeert Xie Lian voor de derde keer naar de Hemelen als het mikpunt van spot van alle drie de rijken. Tijdens zijn eerste taak als een god ontmoet hij een mysterieuze demon die heerst over de geesten en de Hemelen beangstigt... maar buiten medeweten van Xie Lian heeft deze demonenkoning voor een lange, lange tijd aandacht aan hem geschonken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Heaven Official's Blessing.
Heaven Official's Blessing