Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

ABC sluit deal met drie castleden uit Grey's Anatomy

Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.

Op 4 augustus kon MijnSerie melden dat twee acteurs een vaste rol gingen krijgen in de populaire ziekenhuisserie.

Nu kunnen wij melden dat er nog drie acteurs zeker nog enkele jaren zullen blijven in het Grey and Sloan Memorial Hospital (voorheen het Seattle Grace Hospital) in Seattle, Washington. Kim Raver, Camilla Luddington en Kevin McKidd (vLnR foto) hebben een meerjarige deal gesloten met de Alfabet-zender. Hun contracten liepen af aan het einde van het laatste seizoen en alle drie hebben ze bijgetekend. En dat houdt weer in dat het zeer waarschijnlijk is dat het aankomende zeventiende seizoen niet de allerlaatste gaat zijn.

9943 Greymet dank aan ABC

Karey Burke, ABC entertainment president vertelde: "We zijn nu in gesprek met de producenten over het zeventiende seizoen en daar voorbij. Ik ben hoopvol dat Grey's Anatomy deel zal blijven uitmaken van ons schema. Ze weten in ieder geval hoe fijn wij het vinden dat de serie deel uitmaakt van ons schema voor zolang zij geïnteresseerd blijven om meer afleveringen te willen maken." Eerder verklaarde Burke al dat Grey's Anatomy zou blijven doorgaan zolang Ellen Pompeo Meredith Grey zou willen spelen.

Wanneer het zeventiende seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt door ABC.
Vorige aflevering
Put on a Happy Face
Put on a Happy Face
16x21
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Cimara
07 aug 2020 22:54 - 07 aug 2020 22:54
Het ziekenhuis heet geen Seattle Grace meer he
Reageer
avatar_Linda60
08 aug 2020 10:59
Dat staat er ook niet toch
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03