Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Twee acteurs krijgen vaste rol in Grey's Anatomy

Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.

Richard Flood en Anthony Hill krijgen een vaste rol in Grey's Anatomy. Flood voegde zich in het zestiende seizoen bij de cast van Grey's Anatomy. Hij verscheen in de rol van Dr. Cormac Hayes. Ook Hill verscheen voor het eerst in het zestiende seizoen, hij speelt de rol van Dr. Winston Ndugu. Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy gaat binnenkort van start.

Stefania Spampinato krijgt een vaste rol in Station 19, ze speelt in de spin-off van Grey's Anatomy de rol van Dr. Carina DeLuca. Haar personage is ontstaan in Grey's Anatomy. Het vierde seizoen Station 19 zal in het 2020-21 seizoen van start gaan.


Richard Flood

Krista Vernoff, uitvoerend producent van beide series zei: "Het zijn enorme talenten die een grote impact hebben gemaakt met onze fans, met onze casts en met onze schrijvers die graag meer voor hen willen schrijven. ”
Vorige aflevering
Put on a Happy Face
Put on a Happy Face
16x21
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03