Delen op social media

Good Luck Charlie

7,8
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Looptijd:2010 - 2014 (Beëindigd)
Duur:
Genres:KomedieKinder
Good Luck Charlie is een Amerikaanse comedyserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 4 april 2010.

Good Luck Charlie draait om de familie Duncan, die zich nog steeds moet aanpassen aan de geboorte van het vierde kind, Charlie Duncan (Mia Talerico). Wanneer haar ouders Amy (Leigh-Allyn Baker), een verpleegster, en Bob (Eric Allan Kramer), een verdelger, weer aan het werk moeten, vragen ze aan hun 3 kinderen, PJ (Jason Dolley), Teddy (Bridgit Mendler), Gabe (Bradley Steven Perry), om te helpen met het opvoeden van hun zusje. Tegelijkertijd proberen Teddy, PJ en Gabe om te gaan met school en hun typische sociale leven. De gebeurtenissen van elke dag worden door Teddy gebruikt voor een video-dagboek, dat ze maakt voor haar jongere zusje. Teddy hoopt dat de video's nuttig advies geven als Charlie is opgegroeid en Teddy het huis uit is. Aan het einde van elke aflevering zegt zij: "Good Luck Charlie". Om chaos de voorkomen hangt bij de familie Duncan een schoolbord op de koelkastdeur, dat altijd wat zegt over de familie. Elke aflevering staat er iets anders op het bord.

Acteurs

Nieuws (1)

Populaire reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
04x19
26 januari 2014
04x20
16 februari 2014
04x21
16 februari 2014
Seizoen 2
0/30
Seizoen 3
0/23
Seizoen 4
0/21

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (0)

Nog geen video's aanwezig

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.