Good Luck Charlie

7.6 / 10
23 min
Comedy, Kinder
Volg deze serie
7.6 / 10
4seizoenen/100afleveringen/2010 - 2014 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20102014 (Beëindigd)
Genres:ComedyKinder
Good Luck Charlie is een Amerikaanse comedyserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 4 april 2010.

Good Luck Charlie draait om de familie Duncan, die zich nog steeds moet aanpassen aan de geboorte van het vierde kind, Charlie Duncan (Mia Talerico). Wanneer haar ouders Amy (Leigh-Allyn Baker), een verpleegster, en Bob (Eric Allan Kramer), een verdelger, weer aan het werk moeten, vragen ze aan hun 3 kinderen, PJ (Jason Dolley), Teddy (Bridgit Mendler), Gabe (Bradley Steven Perry), om te helpen met het opvoeden van hun zusje. Tegelijkertijd proberen Teddy, PJ en Gabe om te gaan met school en hun typische sociale leven. De gebeurtenissen van elke dag worden door Teddy gebruikt voor een video-dagboek, dat ze maakt voor haar jongere zusje. Teddy hoopt dat de video's nuttig advies geven als Charlie is opgegroeid en Teddy het huis uit is. Aan het einde van elke aflevering zegt zij: "Good Luck Charlie". Om chaos de voorkomen hangt bij de familie Duncan een schoolbord op de koelkastdeur, dat altijd wat zegt over de familie. Elke aflevering staat er iets anders op het bord.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 30
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 23
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 21
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Good Luck Charlie.
Good Luck Charlie