Good Girls

7.8 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Good Girls verschijnt eind juli op Netflix

Eind juli verschijnt het derde seizoen van de Amerikaanse dramedyserie Good Girls op Netflix.

Het derde seizoen van Good Girls is vanwege het corona virus ingekort. NBC heeft al een vierde seizoen van de Amerikaanse dramedyserie aangekondigd. Vanaf 26 juli is eerst het derde seizoen te bekijken bij Netflix. Christina Hendricks (Mad Men), Retta (Parks and Recreation) en Mae Whitman (Parenthood) vervullen de hoofdrollen.

Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Als ze voelen dat het tijd wordt om wat te doen aan hun financiƫle situatie, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Helaas loopt het niet geheel zoals verwacht.

Vorige aflevering
The Banker
04x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
Vandaag, 16:00
1
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
Warrior (2019) van Cinemax is vernieuwd met een derde seizoen. De Amerikaanse actieserie zal daarvoor verhuizen van Cinemax naar HBO Max.
Gisteren, 13:00
BBC heeft de Engelse dramaserie Call the Midwife vernieuwd met een twaalfde en dertiende seizoen, nog voordat het tiende en elfde seizoen zijn verschenen.
Gisteren, 12:00
1