Good Girls

7.8 / 10
40 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer afleveringen voor Good Girls

NBC heeft de Good Girls beloond, het derde seizoen krijgt meer afleveringen.

Het eerste seizoen, dat op 26 februari 2018 in première ging, kreeg tien afleveringen. Het tweede seizoen kreeg er drie bij en het derde seizoen krijgt er weer drie bij. Het totaal voor het derde seizoen dat nog geen startdatum heeft gekregen zal dus op zestien afleveringen komen. Good Girls is een digitaal succes voor NBC en zuster Universal TV.

Het tweede seizoen heeft een kijkcijferrecord gebroken, bijna elke aflevering werd binnen zeven dagen bekeken en die kijkcijfers waren het dubbele van het eerste seizoen. Niet vreemd dus dat de vernieuwing met een derde seizoen vroeg kwam. In totaal keken er 6,4 miljoen mensen naar het tweede seizoen van Good Girls.


(vLnR) Retta, Christina Hendricks en Mae Whitman

Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Hoofdrollen zijn voor Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman. De eerste twee seizoenen van de komedieserie zij ook te zien bij Netflix. Wanneer het derde seizoen bij NBC en bij Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
King
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe serie The I-Land is vanaf 12 september te zien bij Netflix. Er is inmiddels een trailer gelanceerd.
Vandaag, 10:00
Apple gaat zijn streamingdienst Apple TV+ met series en films in november beschikbaar maken. Het bedrijf wil gebruikers een bedrag van 9,99 dollar per maand vragen, schrijft Bloomberg.
Vandaag, 09:00
De Canadese acteur Juan Riedinger heeft een terugkerende rol gekregen in Riverdale. Hij zal Dodger gaan spelen, de aartsvijand van Archie.
Gisteren, 17:00
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Arrow-ster Stephen Amell gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe worstel dramaserie Heels.
Gisteren, 14:00