Good Girls

7.8 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer afleveringen voor Good Girls

NBC heeft de Good Girls beloond, het derde seizoen krijgt meer afleveringen.

Het eerste seizoen, dat op 26 februari 2018 in première ging, kreeg tien afleveringen. Het tweede seizoen kreeg er drie bij en het derde seizoen krijgt er weer drie bij. Het totaal voor het derde seizoen dat nog geen startdatum heeft gekregen zal dus op zestien afleveringen komen. Good Girls is een digitaal succes voor NBC en zuster Universal TV.

Het tweede seizoen heeft een kijkcijferrecord gebroken, bijna elke aflevering werd binnen zeven dagen bekeken en die kijkcijfers waren het dubbele van het eerste seizoen. Niet vreemd dus dat de vernieuwing met een derde seizoen vroeg kwam. In totaal keken er 6,4 miljoen mensen naar het tweede seizoen van Good Girls.


(vLnR) Retta, Christina Hendricks en Mae Whitman

Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Hoofdrollen zijn voor Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman. De eerste twee seizoenen van de komedieserie zij ook te zien bij Netflix. Wanneer het derde seizoen bij NBC en bij Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
The Banker
04x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00