Good Girls

7.8 / 10
40 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer afleveringen voor Good Girls

NBC heeft de Good Girls beloond, het derde seizoen krijgt meer afleveringen.

Het eerste seizoen, dat op 26 februari 2018 in première ging, kreeg tien afleveringen. Het tweede seizoen kreeg er drie bij en het derde seizoen krijgt er weer drie bij. Het totaal voor het derde seizoen dat nog geen startdatum heeft gekregen zal dus op zestien afleveringen komen. Good Girls is een digitaal succes voor NBC en zuster Universal TV.

Het tweede seizoen heeft een kijkcijferrecord gebroken, bijna elke aflevering werd binnen zeven dagen bekeken en die kijkcijfers waren het dubbele van het eerste seizoen. Niet vreemd dus dat de vernieuwing met een derde seizoen vroeg kwam. In totaal keken er 6,4 miljoen mensen naar het tweede seizoen van Good Girls.


(vLnR) Retta, Christina Hendricks en Mae Whitman

Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Hoofdrollen zijn voor Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman. De eerste twee seizoenen van de komedieserie zij ook te zien bij Netflix. Wanneer het derde seizoen bij NBC en bij Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
King
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00