Good Girls

7.8 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor Good Girls

NBC heeft Good Girls een vierde seizoen gegeven. De serie is in Nederland te volgen op Netflix.

Vanwege de Corona-crisis is het derde seizoen van Good Girls ingekort. De kijkcijfers voor het derde seizoen waren prima met een gemiddelde van 3.4 miljoen kijkers. Met uitgesteld kijken komt het gemiddelde zelfs op 7.8 miljoen kijkers. Daarmee is het NBC's nummer twee show op het digitale platform van de zender. In de serie zijn er hoofdrollen voor Christina Hendricks (Mad Men), Retta (Parks and Recreation) en Mae Whitman (Parenthood)Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Als ze voelen dat het tijd wordt om wat te doen aan hun financiële situatie, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Helaas loopt het niet geheel zoals verwacht en komen de drie moeders erachter dat het iets lastiger gaat worden om weg te komen met de misdaad en buit.
Vorige aflevering
Synergy
Synergy
03x11
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.
Vandaag, 09:00
Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Gisteren, 09:00
3
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
maandag, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
maandag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
maandag, 09:43