Good Girls

7.8 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor Good Girls

NBC heeft Good Girls een vierde seizoen gegeven. De serie is in Nederland te volgen op Netflix.

Vanwege de Corona-crisis is het derde seizoen van Good Girls ingekort. De kijkcijfers voor het derde seizoen waren prima met een gemiddelde van 3.4 miljoen kijkers. Met uitgesteld kijken komt het gemiddelde zelfs op 7.8 miljoen kijkers. Daarmee is het NBC's nummer twee show op het digitale platform van de zender. In de serie zijn er hoofdrollen voor Christina Hendricks (Mad Men), Retta (Parks and Recreation) en Mae Whitman (Parenthood)Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Als ze voelen dat het tijd wordt om wat te doen aan hun financiële situatie, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Helaas loopt het niet geheel zoals verwacht en komen de drie moeders erachter dat het iets lastiger gaat worden om weg te komen met de misdaad en buit.
Vorige aflevering
Grandma Loves Grisham
04x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2