Golden Girls NL

5.1 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
5.1 / 10
1seizoenen/11afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkRTL 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20122012 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:RTL 4
De hitserie 'Golden Girls' was jarenlang een enorm succes. Het werd in maar liefst 60 landen uitgezonden en diverse keren bekroond met Golden Globes en Emmy Awards. In Amerika lieten de naïeve Rose, sexy Blanche, cynische Dorothy en haar hilarisch botte moeder Sophia de kijker schateren van het lachen met hun messcherpe dialogen in voor iedereen zo herkenbare situaties.

In de Nederlandse remake is de rolverdeling als volgt: Blanche: Loes Luca in de rol van Barbara Dorothy: Beppie Melissen in de rol van Els Sophia: Pleuni Touw in de rol van Toos Rose: Cecile Heuer in de rol van Milly Samen vormen zij de perfecte vriendenkring en beleven zij, in hun huis in Scheveningen, lief en leed. De scrips zijn gebaseerd op de originele scenario’s, maar zijn herschreven naar het Nederlands en het jaar 2012.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Golden Girls NL.

Populaire reacties (3)

avatar Rowi
1
21 jun 2019
De arrogantie alléén al dat ze dachten het origineel te kunnen evenaren. Nou, mooi niet dus! Wat een bagger, blij dat het van de buis is. Dat het maar heel snel vergeten mag worden.
avatar anonymous
-
10 sep 2012
Wat een verschrikkelijk slechte serie dit zeg. Dit kijk ik niet weer. De echte Golden Girls zouden een rechtszaak moeten beginnen om dit te stoppen.