Gilmore Girls: A Year in the Life

8,0 / 10
90 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nog steeds geen beslissing voor Gilmore Girls: A Year in the Life

De kans op een tweede seizoen van Gilmore Girls: A Year in the Life wordt steeds kleiner. Ook nu is er nog steeds geen beslissing genomen.

Heeft Gilmore Girls: A Year in the Life nog wel een toekomst bij Netflix? Dat is wat de vele fans zich afvragen. Het laatste nieuws dateert alweer van maart 2017. Er werd toen door Ted Sarandos verteld dat er gesprekken gaande waren.

Daarna werd het angstaanjagend stil rond de serie-revival van de Gilmore Girls van The CW. En de kans dat het angstaanjagend stil blijft is heel groot want tijdens de TCA’s vertelde Cindy Holland, vicepresident original contant bij Netflix: “We hebben er nog niet over gesproken, maar Amy Sherman-Palladino weet dat we grote fans zijn van Gilmore Girls.”

Amy Sherman-Palladino is de bedenker van Gilmore Girls, ze zou de boodschap van Holland, net als de fans, kunnen opvatten dat de deur op een kiertje staat. Maar het blijft vreemd dat er al bijna twee jaar, de serie ging in november 2016 in première, geen beslissing is genomen. En de Sarandos zegt dat er gesprekken gaande zijn en Holland vertelt dat er niet over is gesproken.

Het blijft dus wachten op een officiële beslissing. Maar de fans zien graag een tweede seizoen daar het eerste eindigde met een cliffhanger.

Vorige aflevering
Fall
Fall
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00