Gilmore Girls: A Year in the Life

8.1 / 10
90 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nog steeds geen beslissing voor Gilmore Girls: A Year in the Life

De kans op een tweede seizoen van Gilmore Girls: A Year in the Life wordt steeds kleiner. Ook nu is er nog steeds geen beslissing genomen.

Heeft Gilmore Girls: A Year in the Life nog wel een toekomst bij Netflix? Dat is wat de vele fans zich afvragen. Het laatste nieuws dateert alweer van maart 2017. Er werd toen door Ted Sarandos verteld dat er gesprekken gaande waren.

Daarna werd het angstaanjagend stil rond de serie-revival van de Gilmore Girls van The CW. En de kans dat het angstaanjagend stil blijft is heel groot want tijdens de TCA’s vertelde Cindy Holland, vicepresident original contant bij Netflix: “We hebben er nog niet over gesproken, maar Amy Sherman-Palladino weet dat we grote fans zijn van Gilmore Girls.”

Amy Sherman-Palladino is de bedenker van Gilmore Girls, ze zou de boodschap van Holland, net als de fans, kunnen opvatten dat de deur op een kiertje staat. Maar het blijft vreemd dat er al bijna twee jaar, de serie ging in november 2016 in première, geen beslissing is genomen. En de Sarandos zegt dat er gesprekken gaande zijn en Holland vertelt dat er niet over is gesproken.

Het blijft dus wachten op een officiële beslissing. Maar de fans zien graag een tweede seizoen daar het eerste eindigde met een cliffhanger.

Vorige aflevering
Fall
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06