Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Gilmore Girls: A Year in the Life?

Ted Sarandos, directeur Netflix content, heeft laten weten in gesprek te zijn met de makers over een mogelijk vervolg op de Gilmore Girls revival Gilmore Girls: A Year in the Life. Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger en de fans willen graag antwoorden op de vragen hebben waarmee het eerste seizoen eindigden.

Van 2000 tot 2007 was de dramaserie Gilmore Girls van The CW erg populair. Netflix besloot dat de serie een vervolg moest krijgen met vier afleveringen, elke aflevering was een seizoen. Gilmore Girls: A Year in the Life was een succes, duizenden fans volgden de serie via Netflix en bekeken de voorgaande zeven seizoenen opnieuw. Maar de vier afleveringen van Netflix eindigden met een cliffhanger en liet vele fans onbevredigd achter. De roep om een vervolg was dan ook groot.

Sarandos zei: “We waren erg blij met het succes van de show en de fans waren erg tevreden over de miniserie, het voldeed aan de verwachtingen.” Hij benadrukte wel dat er slechts verkennende gesprekken gaande zijn over het tweede seizoen. De fans blijven dus nog even in onzekerheid over de prangende vraag die gesteld werd aan het eind van het eerste seizoen van Gilmore Girls: A Year in the Life.

Hoop jij op een tweede seizoen van Gilmore Girls: A Year in the Life?


Ted Sarandos
Vorige aflevering
Fall
Fall
01x04
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gilmore Girls: A Year in the Life