Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Showtime, aflevering 42

"It's Showtime everybody. Showtime"

The Vampire Diaries

Yes, het is eindelijk voorbij. Na acht seizoenen en 171 afleveringen is het dagboek van der tienervampiers definitief gesloten. Was het dan zo slecht hoor ik je denken. Nee, zeker niet in het begin. Maar nadat The Originals een eigen serie kregen en vertrokken uit Mystic Falls ging het rap berg afwaarts. En die neergaande spiraal hebben ze nooit in iets positiefs kunnen omzetten.

Zelfs Heretics, Siphons, de Duivel, andere kanten, weerwolven, Sirenes en ander addergebroed maakte van The Vampire Diaries één grote brei aan mythische wezens die nergens konden boeien omdat ze te snel weer weg (lees: dood) gingen. Ook onze hoofdrolspelers, die maar niet dood wilde gaan, konden op een bepaald moment niet meer voldoen aan de verwachtingen.

Je weet na zoveel afleveringen wel dat Stefan geweldig haar heeft. Damon kan doen wat hij wil en dat iedereen hem vergeeft. En dat Caroline de eeuwige optimist is. En dat Bonnie altijd moeilijk kijkt, zelfs als ze de liefde van haar leven in haar armen heeft. Nee, The Vampire Diaries was heel leuk maar werd een straf om naar te kijken.

Waarom blijf je dan kijken hoor ik je denken. Nou omdat een belangrijke hoofdrolspeler wegging, het laatste seizoen werd aangekondigd en je dan denkt misschien komt er nu eindelijk schot in de zaak. Maar het allerlaatste achtste seizoen was een kwelling, hoe leuk het ook was om enkele oudgediende weer terug te zien. Nu maar wachten op de volgende serie over bloedzuigers en andere duivelsgebroed.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

De plaat van de week is Dotan – Waves.

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Vandaag, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Vandaag, 09:00
Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.
Gisteren, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
1
Netflix mag zich deze avond de grote winnaar noemen met tien Golden Globes, zes voor televisie en vier voor film.
Gisteren, 12:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4