Game of Thrones

8.9 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

De Saturn Awards worden jaarlijks uitgereikt en belonen daarmee de beste sciencefiction-, fantasy- en horrorseries, films, theater en home media-uitgaves. MijnSerie concentreert zich, zoals altijd, op de series.
zondag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 2 september
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
ma 19 augustus
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 15 augustus
The OA, The 100, Peaky Blinders, Atlanta, updates, nieuwe series en trailers. Ook afgelopen week kwam er weer serienieuws uit. Hieronder kun je alles vinden.
ma 12 augustus
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Op 6 september zal het tweede seizoen verschijnen. De serie is hier te zien bij Netflix. Wanneer het tweede seizoen daar start is nog onbekend.
wo 7 augustus
1
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van HBO. We hebben een update gemaakt van de vod dienst-series.
wo 7 augustus
Red Light is de titel van een nieuwe dramaserie waarin Carice van Houten en Halina Reijn volgend jaar te zien zullen zijn.
ma 5 augustus
De nieuwe streamingdienst HBO Max, die volgend jaar start in de Verenigde Staten, heeft de rechten verworven van de BBC-serie Doctor Who.
za 3 augustus
Amazon heeft een video op Twitter geplaatst waarin duidelijk wordt welke makers aan de slag gaan met de serie The Lord of the Rings.
zo 28 juli
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Op 6 september zal het tweede seizoen verschijnen. De serie is hier te zien bij Netflix.
zo 21 juli
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vr 19 juli