Game of Thrones

8.8 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Nog één keer een serie van de maand, het nieuwsoverzicht en W.V.T.T.K. althans wat betreft seizoen twee. Eind augustus/begin september zijn Mandy en Peter terug met seizoen drie!
za 27 juni
Amazon werkt aan Nancy Wu Done It van Kai Yu Wu (Paper Girls) en Jessica Henwick (Game of Thrones).
do 25 juni
Netflix heeft aangekondigd dat de opnames voor seizoen twee van de Witcher op 17 augustus weer verder gaan.
di 23 juni
Bedenker Lauren Schmidt heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van The Witcher, er zullen nieuwe witchers verschijnen in het tweede seizoen.
ma 15 juni
2
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
za 30 mei
1
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
di 26 mei
Videoland heeft de streamingrechten gekocht voor Siren (2018) en voegt vanaf juni de eerste twee seizoenen toe aan hun aanbod.
zo 17 mei
3
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
zo 24 mei
2
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Lucas Verbunt
do 21 mei
4
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen en straten en plein leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
ma 13 april
Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.
21 mrt 2020
4
De US streamingservice BritBox en ITV zullen samen de nieuwe serie The Pembrokeshire Murders gaan produceren met Luke Evans in de hoofdrol.
7 mrt 2020