Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Toks Olagundoye gecast in Frasier-sequel

De vervolgserie op Frasier voor Paramount+ heeft zijn vaste cast aangevuld met Toks Olagundoye (The Neighbors).

De comedyserie van schrijvers Chris Harris en Joe Cristalli wordt geproduceerd door Kelsey Grammer die zijn karakter, psychiater en radiopresentator Frasier Crane, opnieuw opneemt. In het vervolg gaat Frasier (Grammer) naar een andere stad met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties en een oude droom om eindelijk te vervullen.



Olagundoye (foto) speelt Olivia, hoofd van de psychologische afdeling van een Ivy League universiteit. Ze straalt zelfvertrouwen, warmte en professionaliteit uit - met andere woorden, het tegenovergestelde van hoe compleet losgeslagen ze zich van binnen voelt. Olivia moet dagelijks vechten met haar collega (en Frasier's oude studievriend) Alan (Nicholas Lyndhurst), die Olivia's senioriteit ten opzichte van hem kwalijk neemt. De twee zijn het over bijna alles oneens, maar ze bewonderen Frasier en ze hopen hem allebei te gebruiken voor hun eigen doelen.

Naast Grammer en Lyndhurst voegt Olagundoye zich bij de eerder aangekondigde vaste acteurs Jack Cutmore-Scott als Frasier en Lilith's zoon Freddy, Jess Salgueiro als Freddy's kamergenoot Eve en Anders Keith als Niles en Daphne's zoon David.

Harris en Cristalli produceren de serie samen met Grammer, Tom Russo en Jordan McMahon. Frasier wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Grammer's Grammnet NH Productions.

Olagundoye staat bekend om haar vaste rollen in ABC's The Neighbors en Castle en haar rollen in Veep en Shameless (US). De volgende rol is weggelegd voor Paramount+'s nieuwe serie Fatal Attraction. Ze speelde eerder in de pilots voor Career Opportunities in Murder & Mayhem voor Hulu, naast Mandy Patinkin, en de ABC-reboot van L.A. Law, tegenover Blair Underwood. Andere recente credits zijn ABC's The Rookie en Disney+ serie Big Shot (2021) van David E. Kelley.
Vorige aflevering
Goodnight, Seattle (2)
Goodnight, Seattle (2)
11x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Frasier