Frank Herbert's Children of Dune

7.2 / 10
90 min
Sciencefiction, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2003 - 2003 
NetwerkSciFi
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min20032003 (Beëindigd)
Netwerk:SciFi
Frank Herbert's Children of Dune is een Amerikaanse miniserie van de zender SciFi. De serie ging in première op 16 maart 2003.

"Frank Herbert's Children of Dune" is de sequel op de serie "Frank Herbert's Dune". Het verhaal groeit en geeft meer uitleg over de mythe rondom het gezin Atreides. Er zijn twaalf jaar verstreken sinds Paul Maud'dib Atreides (Alec Newman) de in de woestijn levende Vrijmans opriep, een oorlog te beginnen tegen de laatste overblijfselen van het Oude Keizerrijk. In die twaalf jaar werden alle planeten stuk voor stuk gekoloniseerd en onder bevel gebracht van Maud'dib. Uit deze chaos verrees het Huis Atreides als de grote machthebber op de dorre planeet Arrakis. Maar het keizerlijke regime is niet almachtig. De grote vijand, baron Harkonnen (Ian McNeice), probeert nog altijd de macht over Dune en zijn mysterieuze levenskracht te heroveren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Frank Herbert's Children of Dune.

Vergelijkbare series

Frank Herbert's Children of Dune