Four Rhythm Across the Blue

-
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/12afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkTV Tokyo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
Four Rhythm Across the Blue is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 12 januari 2016.

In een wereld waar vliegen net zo eenvoudig is als fietsen, is er een populaire sport genaamd "Flying Circus". De hoofdrolspeler had ooit een mooie toekomst voor zich op dat gebied van sport, maar vanwege een overweldigende nederlaag naast een bepaalde andere reden, heeft hij dat veld verlaten. Hij ontmoet echter de transferstudent Kurashina Asuka en herwint zijn passie terwijl hij haar leert vliegen. Met zijn situatie veranderd neemt hij opnieuw deel aan het Flying Circus. Hoe hoog kan hij deze keer vliegen met Asuka aan zijn zijde? Dit is een liefdesverhaal over de twee die elkaar ontmoetten tijdens het vliegen in de lucht, en de vrienden om hen heen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Four Rhythm Across the Blue.
Four Rhythm Across the Blue