For All Mankind

7.7 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Voorproefje voor tweede seizoen For All Mankind

Tijdens een [email protected] panel van For All Mankind is er een teaser van het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie For All Mankind uitgebracht.

For All Mankind werd in oktober vernieuwd met een tweede seizoen. De productie van de serie werd begin dit jaar ook stilgelegd, maar de cast en crew van de serie hebben tijdens een [email protected] panel al een voorproefje gegeven van het nieuwe seizoen.

De teaser laat zien dat er tussen het eerste en het nieuwe seizoen een tijdsprong van tien jaar wordt gemaakt. Het eerste seizoen van de sciencefictionserie ging vorig jaar in première en is te bekijken op Apple TV+, die begin dit jaar onder andere het eerste seizoen van For All Mankind gratis aanbood.

Vorige aflevering
A City Upon a Hill
A City Upon a Hill
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
5
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Gisteren, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
donderdag, 16:00