For All Mankind

7.7 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Voorproefje voor tweede seizoen For All Mankind

Tijdens een [email protected] panel van For All Mankind is er een teaser van het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie For All Mankind uitgebracht.

For All Mankind werd in oktober vernieuwd met een tweede seizoen. De productie van de serie werd begin dit jaar ook stilgelegd, maar de cast en crew van de serie hebben tijdens een [email protected] panel al een voorproefje gegeven van het nieuwe seizoen.

De teaser laat zien dat er tussen het eerste en het nieuwe seizoen een tijdsprong van tien jaar wordt gemaakt. Het eerste seizoen van de sciencefictionserie ging vorig jaar in première en is te bekijken op Apple TV+, die begin dit jaar onder andere het eerste seizoen van For All Mankind gratis aanbood.

Vorige aflevering
And Here's to You
And Here's to You
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Frank Lammers ook op zijn cv heeft staan.
donderdag, 13:00