For All Mankind

7.7 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Voorproefje voor tweede seizoen For All Mankind

Tijdens een [email protected] panel van For All Mankind is er een teaser van het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie For All Mankind uitgebracht.

For All Mankind werd in oktober vernieuwd met een tweede seizoen. De productie van de serie werd begin dit jaar ook stilgelegd, maar de cast en crew van de serie hebben tijdens een [email protected] panel al een voorproefje gegeven van het nieuwe seizoen.

De teaser laat zien dat er tussen het eerste en het nieuwe seizoen een tijdsprong van tien jaar wordt gemaakt. Het eerste seizoen van de sciencefictionserie ging vorig jaar in première en is te bekijken op Apple TV+, die begin dit jaar onder andere het eerste seizoen van For All Mankind gratis aanbood.

Vorige aflevering
A City Upon a Hill
A City Upon a Hill
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00