Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Svetlana Efremova gecast in vierde seizoen For All Mankind

Svetlana Efremova (The Americans (2013)) is gecast in een vaste rol in het komende vierde seizoen van Apple TV+'s ruimtedramaserie For All Mankind.

For All Mankind, gecreëerd door Ronald D. Moore, Matt Wolpert en Ben Nedivi, onderzoekt wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimterace nooit was beëindigd. De serie presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA-astronauten, ingenieurs en hun gezinnen zich in het centrum van buitengewone gebeurtenissen bevinden, gezien door het prisma van een alternatieve tijdlijn - een wereld waarin de USSR de VS verslaat naar de maan.

Het derde seizoen verplaatste de actie naar de vroege jaren negentig met een race naar een nieuwe planetaire grens: Mars. De rode planeet werd het nieuwe front in de ruimterace, niet alleen voor de VS en de Sovjet-Unie, maar ook voor een onverwachte nieuwkomer met veel te bewijzen en nog meer op het spel. Hun ambities voor Mars komen met elkaar in conflict en hun loyaliteit wordt op de proef gesteld, waardoor een snelkookpan ontstaat die uitmondt in een climax.



Svetlana Efremova speelt Irina Morozova, een hoge Sovjetfunctionaris. De actrice was onlangs te zien tegenover January Jones in de Netflix-serie Spinning Out.

De ensemblecast voor seizoen drie van For All Mankind bestaat uit Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu, Casey W. Johnson, Coral Peña en Wrenn Schmidt. De groeiende cast voor seizoen vier bevat ook de onlangs aangekondigde nieuwe toevoegingen Daniel Stern (Manhattan), Toby Kebbell (Servant) en Tyler Rushing (Under the Banner of Heaven), en terugkerende acteurs Maria Mashkova (McMafia), Dimiter Marinov (Shooter (2016)) en Salvador Chacón (Mayans MC (2018)).

Moore produceert samen met Nedivi en Wolpert die ook als showrunners optreden, evenals Maril Davis, David Weddle en Bradley Thompson. For All Mankind wordt geproduceerd door Sony Pictures Television.
Video on youtube
Vorige aflevering
Perestroika
Perestroika
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
17 nov 2022 11:51 -
Seizoen 1 was fantastisch. Seizoen 2 was goed, maar seizoen 3 kwam ik nauwelijks door met die rare GTST verhaallijnen. En daardoor weet ik eigenlijk niet of ik nog interesse heb in seizoen 4. Wellicht ga ik even kijken hoe de eerste aflevering bevalt ;-)
Reageer
avatar_Spheric
18 nov 2022 00:04
Ik had gehoord dat het 3e seizoen net super was. Nog maar halverwege het eerste dus ben benieuwd wat ik er van zal vinden...
Reageer
avatar_JazzySOB
05 aug 2023 12:13 -
Het eerste seizoen vond ik erg goed, het tweede wat minder. Vooral in het derde seizoen nam het familie-drama gehalte steeds verder toe en nam veel te veel tijd in beslag waardoor de afleveringen voor het gevoel erg kort waren, ook al duurde ze bijna een uur! Het ging steeds minder over de ruimtevaart waar het uiteindelijk om te doen is. Wat dat betreft hoop ik dat het vierde seizoen wat meer vaart krijgt met meer wetenschap en ruimtevaart en wat minder familiaire affaires en relaties, want daar zijn genoeg andere series over.
Reageer
For All Mankind