Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Fleishman is in Trouble

Jesse Eisenberg, Claire Danes, Lizzy Caplan en Adam Brody spelen de hoofdrol in de chaotische trailer van Fleishman is in Trouble, die volgende maand op Hulu debuteert.

Jesse Eisenberg en Claire Danes leiden de chaotische trailer voor Fleishman is in Trouble van FX. De serie is gebaseerd op de debuutroman van schrijfster Taffy Brodesser-Akner, dat een verbitterd echtpaar uit Manhattan volgt dat een gespannen scheiding doormaakt. Het boek onderzocht een aantal thema's, waaronder de aard van langdurige relaties en de rommeligheid van een nieuwe gescheiden vrouw, en ontving overwegend gunstige recensies waarin de satirische stijl van Brodesser-Akner werd geprezen.Fleishman is in Trouble, die zal worden aangepast door Brodesser-Akner, markeert de eerste hoofdrol in een televisieshow van Eisenberg (foto) sinds hij speelde in de kortstondige dramedy Get Real uit 2000. Het zet ook de aanwezigheid van Danes op het kleine scherm voort, na de bekroonde vertolking van Carrie Mathison door haar in Homeland en haar optreden in het recente Apple TV+-drama The Essex Serpent. Met het debuut van Fleishman is in Trouble over slechts enkele weken, biedt de volledige trailer een glimp van enkele van de andere bekende gezichten die we kunnen verwachten.

FX Networks heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Fleishman is in Trouble, die op 17 november op Hulu debuteert met twee afleveringen. De trailer laat de omvang van de ongelukkigheid tussen Toby Fleishman (Eisenberg) en zijn ex-vrouw Rachel (Danes, foto) zien. Het laat ook zien hoe Toby's toon begint te veranderen zodra hij zich realiseert dat Rachel vermist is - en dat er misschien iets met haar is gebeurd. Het belicht ook de opmerkelijke ondersteunende cast van de show, waaronder Lizzy Caplan (Castle Rock), Adam Brody (StartUp (2016)), Christian Slater (Mr. Robot) en Josh Radnor (How I Met Your Mother).In de achtdelige serie zal Fleishman is in Trouble zich concentreren op Toby, net als in de roman waarop het is gebaseerd. De nieuwe gescheiden man is een succesvolle arts van in de veertig die het succes begint te vinden dat hem in zijn jeugd ontging. Maar wanneer zijn ex-vrouw Rachel spoorloos verdwijnt, moet hij de zorg voor zijn kinderen, zijn veeleisende baan en al zijn vluchtige afspraken in New York in evenwicht houden. Maar aangezien Rachels verblijfplaats onbekend blijft, realiseert Toby zich dat hij eerlijk moet zijn over waar hun huwelijk is misgegaan als hij ooit hoopt te achterhalen wat er met haar is gebeurd.

De trailer van Fleishman is in Trouble belooft te passen bij het boek, zowel qua toon als qua onderwerpen. Geholpen door een populaire cast zou de aanstaande Hulu-show misschien wel een late inzending kunnen worden als een van de beste series van de jaar.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Liver
The Liver
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fleishman is in Trouble