FlashForward

7.6 / 10
42 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vanavond FlashForward van start bij Veronica

Vanavond start de serie FlashForward bij de Veronica. Elke donderdag avond zal er een aflevering te zien van deze serie.

Aflevering 1:
Wat een doodnormale dag had moeten zijn wordt er een die alle levens compleet verandert wanneer de hele wereld een black-out krijg van 137 seconden. Tijdens deze black-out krijgt ieder een kijk in zijn of haar toekomst en die blijkt niet voor iedereen even rooskleurig te zijn.
Vorige aflevering
Future Shock
Future Shock
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00