First Kill

-
44 min
Horror
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor First Kill

Iemand doden blijkt moeilijker dan gedacht in First Kill, de nieuwe serie van Netflix.

Netflix heeft in een persbericht meer onthuld over de aankomende serie.

“Als het tijd is voor tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) om haar eerste moord te plegen, zodat ze haar plaats kan innemen tussen een machtige vampierfamilie, zet ze haar zinnen op een nieuw meisje in de stad genaamd Calliope (Imani Lewis). Maar tot Juliette's verbazing is Calliope een vampierjager uit een familie van gevierde moordenaars. Beiden vinden het niet makkelijk om elkaar te doden.

First Kill

Felicia D. Henderson ( The Punisher) fungeert als showrunner, uitvoerend producent en schrijver van First Kill, dat is gebaseerd op het korte verhaal van de bestsellerauteur Victoria "VE" Schwab van de New York Times, die ook een schrijver en uitvoerend producent is voor de serie. Emma Roberts en Karah Preiss dienen als uitvoerende producenten via Belletrist Productions. In First Kill heeft spelen onder andere ook Elizabeth Mitchell, Aubin Wise, Gracie Dzienny, Dominic Goodman, Phillip Mullings, Jr. en Jason R. Moore een rol.”

De streamingdienst heeft nieuwe foto's vrijgegeven en de premièredatum 10 juni aangekondigd voor de vampire hunter-serie. Er zijn acht afleveringen besteld.

12027 FK
12027 FK 2

12027 FK1
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
First Kill