Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in juni 2022

In juni 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in juni hun première beleven.

*

Ten Minste Houdbaar Tot


Te zien vanaf: Donderdag 2 juni bij AVROTROS
Het verhaal: Jarenlang heeft Anna met liefde haar carrière in de koelkast gezet om volledig in dienst te staan van haar gezin en de baan van haar man Paul. Nu de kinderen op het punt staan van uitvliegen, zijn Anna en Paul in Ten Minste Houdbaar Tot klaar voor de zeven vette jaren.
De cast: Ricky Koole, Ruben van der Meer, Bobby van Vleuten, Babbelot Leeman, Jull Vrijdag en vele andere.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Nederland
Video on youtube


*

Meet the Mayhems


Te zien vanaf: vrijdag 3 juni bij Disney+
Het verhaal: Een familie van rauwe superschurken die in Meet the Mayhems onlangs in aanraking kwamen met de League of Villains en nu op de één of andere manier een weg naar normaliteit moeten zien te vinden in een klein stadje in Texas.
De cast: Kayden Muller-Janssen, Lucy Davis, James Patrick Stuart, Reed Horstmann, Malachi Barton, Patricia Belcher en vele andere.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Kus uçusu


Te zien vanaf: Vrijdag 3 juni bij Netflix
Het verhaal: Een jonge fan manoeuvreert in Kus uçusu zich een weg naar de redactiekamer van een doorgewinterde presentator, maar wordt al snel geconfronteerd met de donkere kant van ambitie, jaloezie en het verlangen om gezien te worden.
De cast: en vele andere.
Genre: Drama
Land van herkomst: Turkije
Video on youtube


*

Irma Vep


Te zien vanaf: Maandag 6 juni bij HBO
Het verhaal: Mira is een Amerikaanse filmster die teleurgesteld is in haar carrière en net uit een relatie komt. Ze gaat naar Frankrijk om de rol van Irma Vep te spelen in een remake van de klassieke stomme Franse film 'Les Vampires'. Mira komt met zichzelf in de clinch wanneer in deze kleurrijke misdaadthriller haar eigen persoonlijkheid en haar personage steeds meer met elkaar versmelten. Irma Vep onthult het mysterieuze gebied op de scheidslijnen van fictie en werkelijkheid, van vals en echt, en van kunst en leven.
De cast: Alicia Vikander, Davon Ross, Adria Arjona, Carrie Brwonstein, Vincent Macaigne, Jeanne Balibar en vele andere.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer in Nederland uitgebracht.

*

Ms. Marvel


Te zien vanaf: Woensdag 8 juni bij Disney+
Het verhaal: Kamala Khan, een geweldige student, is in Ms. Marvel een fervent gamer en fan-fictieschrijver. Ze heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen - dat wil zeggen, totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch?
De cast: Iman Vellani, Saggar Shaikh, Matthew Lintz, Aramis Knight, Zenobia Shroff en vele andere.
Genre: Superhelden
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Vikingskøøl


Te zien vanaf: Woensdag 8 juni bij Disney+ (Alleen UK & Ierland)
Het verhaal: Erik, Ylva en Ani zijn beginnende Vikingen, ervan overtuigd dat ze allemaal hebben wat nodig is om te slagen in de meedogenloze Vikingskøøl. Maar de weg naar het afstuderen is lang! Om dit avontuur tot een goed einde te brengen, hebben ze gelukkig het nodige uithoudingsvermogen, moed en intelligentie - maar niet noodzakelijk al deze kwaliteiten tegelijk...
De stemmencast: NB.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer in Nederland uitgebracht.

*

Skruk


Te zien vanaf: Woensdag 8 juni bij Netflix
Het verhaal: Wanneer een vruchtbaarheidsdokter in Skruk zichzelf dronken insemineert met het sperma van haar ex-vriendje, probeert ze haar zwangerschap uit te leggen - en haar verloren liefde terug te winnen.
De cast: Josephine Park, Olivia Joof Lewerissa, Simon Sears, Charlotte Munck, Mikael Brikkjaer, Emil Prenter en vele andere.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Denenmarken
Nog geen trailer in Nederland uitgebracht.

*

Queer as Folk (US)


Te zien vanaf: Donderdag 9 juni bij Peacock
Het verhaal: Queer as Folk (US) onderzoekt een diverse groep vrienden in New Orleans wiens leven verandert in de nasleep van een tragedie.
De cast: Devin Way, Steffan Argus, Jesse James Keitel, Candace Grace, Johnny Sibilly, Ryan O'Connell en vele andere.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

First Kill


Te zien vanaf: Vrijdag 10 juni bij Netflix
Het verhaal: De jonge Juliette moet in First Kill iemand vermoorden om opgenomen te worden in een machtige vampierfamilie. Er ontstaan ​​problemen wanneer Juliette naar het nieuwe meisje in de stad staart. Maar Calliope blijkt uit een familie van gerespecteerde vampierjagers te komen. Zowel de vampier als de jager leren al snel dat het doden van de ander niet zo eenvoudig is, maar dat vallen wel heel gemakkelijk gaat.
De cast: Jonas Dylan Allen, Elizabeth Mitchell, Sarah Catherine Hook, Gracie Dzienny, Imani Lewis, Will Swenson en vele andere.
Genre: Horror
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Intimidad


Te zien vanaf: Vrijdag 10 juni bij Netflix
Het verhaal: In Intimidad wordt de carrière van een opkomende politicus bedreigd wanneer een stiekem opgenomen video van haar seksleven naar het publiek wordt gelekt.
De cast: Itziar Ituño, Patricia López, Verónica Echegui, Ana Wagener, Emma Suárez en vele andere.
Genre: Drama
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

Becoming Elizabeth


Te zien vanaf: Zondag 12 juni bij Starz
Het verhaal: Becoming Elizabeth richt zich op de jonge Elizabeth Tudor, een verweesde tiener die tijdens haar reis betrokken raakte bij de politieke en seksuele politiek van het Engelse hof om de kroon te bemachtigen.
De cast: Romola Garai, Alicia von Rittberg, Jamie Parker, George Baker, Bella Ransey en vele andere.
Genre: Historische drama
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Dark Winds


Te zien vanaf: Zondag 12 juni bij AMC
Het verhaal: Dark Winds volgt twee Navajo-politieagenten, Leephorn en Chee, in het zuidwesten van de jaren zeventig, terwijl hun zoektocht naar aanwijzingen in een gruwelijke dubbele moordzaak hen dwingt hun eigen spirituele overtuigingen in twijfel te trekken en het trauma van hun verleden te verwerken.
De cast: Zahn McClarnon, Kiowa Gordon, Jessica Matten, Rainn Wolson, Noah Emmerich en vele andere.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Kaçış


Te zien vanaf: Dinsdag 14 juni bij Disney+
Het verhaal: Kaçış verteld het verhaal van oorlogsfotograaf Mehmet en een groep journalisten uit verschillende landen. Het begint met een bezoek aan een Ezidi dorp om onderzoek te doen.
De cast: Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Levent Ülgen, Aziz Çapkurt en vele andere.
Genre: Drama
Land van herkomst: Turkije
Nog geen trailer in Nederland uitgebracht.

*

God's Favorite Idiot


Te zien vanaf: Woensdag 15 juni bij Netflix
Het verhaal: Clark Thompson, een technische ondersteuningsmedewerker op het middenniveau, vindt in God's Favorite Idiot liefde bij collega Amily Luck op precies hetzelfde moment dat hij de onwetende boodschapper van God wordt. Er zijn ook rolschaatsen, een vuurpoel en een naderende apocalyps.
De cast: Ben Falcon, Melissa McCarthy, Leslie Bibb, Kevin Dunn, Yanic Truesdale, Usam Ally en vele andere.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Siempre fui yo


Te zien vanaf: 15 juni bij Disney+
Het verhaal: Siempre fui yo volgt de avonturen van het Mexicaanse meisje Lupe, wiens leven onverwachts verandert als ze hoort over de dood van haar vader, El Faraón (Colombia's grootste muziekster). Ze besluit haar geboorteland Mexico te verlaten en naar Cartagena te reizen om een begrafenis. Ze realiseert zich al snel dat niets is wat het lijkt en besluit mee te doen aan een muziekwedstrijd om dichter bij haar vaders omgeving te komen en zijn verdachte dood te onderzoeken. Samen met Noah, de jonge voormalige assistent van zijn vader, begint Lupe aan een missie vol gevaar, romantiek en veel muziek om dit geheim te ontrafelen in het hart van de Colombiaanse Caraïben.
De cast: Karol Sevilla, Pipe Bueno, Christian Tapppan, José Julián Gaviria, Simón Savi en vele andere.
Genre: Drama
Land van herkomst: Colombia
Video on youtube


*

Maldivas


Te zien vanaf: Woensdag 15 juni bij Netflix
Het verhaal: In Maldivas verhuist Liz, een meisje uit Goiás, naar de hoofdstad Rio de Janeiro om haar moeder opnieuw te ontmoeten, die sterft in een mysterieuze brand. Ze probeert te ontsnappen aan onderzoeker Denilson en zal zich verplaatsen tussen de bewoners van het condominium Maldivadas.
De cast: Carol Castro, Manu Gavassi, Natalia Klein, Bruna Marquezine, Sheron Menezes en vele andere.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Brazilië
Video on youtube


*

The Old Man


Te zien vanaf: Donderdag 16 juni bij FX
Het verhaal: The Old Man is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Thomas Perry, draait om Dan Chase, die decennia geleden bij de CIA opstapte. Wanneer een moordenaar arriveert en Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij zijn verleden moet vergeten om zijn toekomst te verzekeren.
De cast: Jeff Bridges, John Lithgow, Amy Brenneman, Alia Stawkat, Gbenga Akinnagbe, Bill Heck en vele andere.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Summer I Turned Pretty


Te zien vanaf: bij Amazon
Het verhaal: In The Summer I Turned Pretty meet Belly haar leven in zomers. Alles goed, alles magisch gebeurt tussen de maanden juni en augustus. De winters zijn gewoon een tijd om de weken af ​​te tellen tot de volgende zomer, een plek ver weg van het strandhuis, weg van Susannah en vooral weg van Jeremiah en Conrad. Het zijn de jongens die Belly kent sinds haar allereerste zomer - zij zijn als haar broers, haar verliefdheden en alles daartussenin. Maar één zomer, één vreselijke en prachtige zomer, hoe meer alles verandert, hoe meer het allemaal eindigt zoals het altijd al had moeten zijn.
De cast: Lola Tung, Gavin Casalegno, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Sean Kaufman, Alfredo Narciso en vele andere.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Lazarus Project


Te zien vanaf: bij Sky Max
Het verhaal: The Lazarus Project is het verhaal van een man die is gerekruteerd in een organisatie die is opgericht om wereldwijde rampen te stoppen, die dezelfde dag keer op keer opnieuw beleeft.
De cast: Paapa Essiedu, Tom Burke, Anjili Mohindra Caroline Quentin, Charly Clive en vele andere.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Players


Te zien vanaf: Donderdag 16 juni bij Paramount+
Het verhaal: Players volgt een professioneel League of Legends esports-team die streeft naar hun eerste kampioenschap na jaren van close calls en hartzeer. Om alles te winnen, hebben ze hun wonderkind, een zeventienjarige rookie en hun 27-jarige veteraan nodig om hun ego opzij te zetten en samen te werken.
De cast: Ely Henry, Da'Jour Jones, Misha Brooks en vele andere.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer in Nederland uitgebracht.

*

Dead End: Paranormal Park


Te zien vanaf: Donderdag 16 juni bij Netflix
Het verhaal: Volg in Dead End: Paranormal Park de avonturen van Barney, Norma en de magisch pratende hond Pugsley terwijl ze hun zomerbaantjes in het plaatselijke spookhuis in het themapark balanceren terwijl ze vechten tegen de volledig echte bovennatuurlijke krachten die erin wonen. Samen met hun gids voor de multiplane van de onderwereld, een sardonische duizend jaar oude demon genaamd Courtney, moeten ze het opnemen tegen zombiemascottes, demonische presentatoren van spelshows, slaapzuigende heksen en het engste van allemaal: hun eerste verliefdheden!
De stemmencast: Kahtreen Khavari, Emily Osment, Miss Coco Peru, Kenny Tran, Kody Kavitha, Zach Barack en vele andere.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Lake


Te zien vanaf: Donderdag 16 mei bij Amazon
Het verhaal: Nadat hij in The Lake uit het buitenland is teruggekeerd na een breuk met zijn langdurige partner, is Justin van plan contact te leggen met zijn tienerdochter die hij opgaf voor adoptie. Zijn plannen om nieuwe herinneringen op te doen met zijn dochter in het familiehuisje lopen mis als hij ontdekt dat zijn ouders het hebben nagelaten aan zijn beeldschone stiefzus, Maisy-May.
De cast: Jordan Gavaris, Julia Stiles, Madison Shamoun, Jon Dore, Travis Nelson, Carolyn Scott en vele andere.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Bear


Te zien vanaf: Donderdag 23 juni bij FX
Het verhaal: The Bear volgt een jonge chef-kok die terugkeert naar Chicago om het familierestaurant te runnen.
De cast: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Liza Colon-Zayas, Abby Eliott, Lionel Boyce, Ayo Edebiri en vele andere.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer in Nederland uitgebracht.

*

Loot


Te zien vanaf: Vrijdag 24 juni bij Apple TV+
Het verhaal: In Loot is ze na 20 jaar gescheiden van haar man en komt Molly Novak erachter wat ze moet doen met haar schikking van $ 87 miljoen. Ze besluit opnieuw in contact te komen met haar liefdadigheidsstichting en opnieuw contact te maken met de echte wereld - terwijl ze zichzelf gaandeweg tegenkomt.
De cast: Maya Rudolph, MJ Rodrigiez, Nat Faxon, Joel Kim Booster, Ron Funches en vele andere.
Genre: Comedy
Land van herkomst:
Nog geen trailer in Nederland uitgebracht.

*

Man vs Bee


Te zien vanaf: Vrijdag 24 juni bij Netflix.
Het verhaal: Een man en een bij zijn in 'n oorlog met elkaar verwikkeld in een luxueus herenhuis. Wie zal er winnen en welke onherstelbare schade in Man vs Bee zal daarbij worden aangericht?
De cast: Rowan Atkinson, Daniel Fearn, Aysha Kala, Chizzy Akudolu, Jing Lusi en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Money Heist: Korea - Joint Economic Area


Te zien vanaf: Vrijdag 24 juni bij Netflix
Het verhaal: Een crimineel meesterbrein, dat de bijnaam "The Professor" draagt, heeft in Money Heist: Korea - Joint Economic Area een plan om de grootste overval in de geregistreerde geschiedenis te plegen.
De cast: Yoo Ji-Tae, Yunjin Kim, Park Hae-Soo, Jeon Jong-Seo, Lee Won-Jong, Kin Ji-hun en vele andere.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Zuid-Korea
Video on youtube


*

Baymax!


Te zien vanaf: Woensdag 29 juni bij Disney+.
Het verhaal: Baymax! is een nieuwe serie - niet te verwarren met Disney Channel's Big Hero 6: The Series - die zich afspeelt in de wereld van San Fransokyo.
De stemmencast: Scott Adsit, Daniel Henney, Jamie Chung, Ryan Potter, T.J. Miller en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Basutado!! Ankoku no hakaishin


Te zien vanaf: bij .
Het verhaal: Basutado!! Ankoku no hakaishin is een serie die vanaf het begin uiterst eerlijk is tegen de kijker. De omslag en titel vatten het min of meer samen. Het is een donkere fantasiewereld met monsters, magie, gewelddadige gevechten, die tonnen verwijzingen naar metalmuziek bevat. Maar het belangrijkste: de hoofdpersoon is een absolute klootzak.
De stemmencast: Kishou Taniyama, Tomori Kusunoki, Hiroki Yasumoto, Youko Hikasa, Kanae Itō, Tomokazu Sugita en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten