First Kill

7.4 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor First Kill

De bovennatuurlijke dramaserie First Kill over een vampier en een vampierjager krijgt geen vervolg bij Netflix.

Op 10 juni ging het eerste, en nu tevens laatste, seizoen in première bij Netflix. De serie met slechts acht afleveringen is nu twee maanden later gecanceld door de streamer.

De serie gemaakt door Victoria Schwab is gebaseerd op de het gelijknamige korte verhaal van haar hand. In de serie spelen onder andere Imani Lewis, Sarah Catherine Hook, Elizabeth Mitchell, Will Swenson, Aubion Wise, Jason Robert Moore, Gracie Dzienny, Dylan McNamara, Dominic Goodman, Phillip Mullings Jr., MK xyz, Jonas Dylan Allen en Roberto Mendez een rol.

First Kill

Het verhaal draait om Juliette (Hook), een tienervampier die op het punt staat haar eerste moord te plegen, zodat ze haar plaats kan innemen tussen een machtige vampierfamilie. Ze zet haar zinnen op een nieuw meisje in de stad genaamd Calliope (Lewis). Tot Juliette's verbazing is Calliope echter een vampierjager en komt uit een familie van gevierde moordenaars. Beiden ontdekken dat het niet zo heel makkelijk is om de de ander te doden is, maar dat het wel vrij makkelijk is om voor de ander te vallen.

De serie kreeg matige reviews van kijkers en critici. First Kill belandde na de eerste drie dagen van release op nummer zeven in Netflix's Top 10 voor Engelstalige tv-series. De serie piekte even op nummer 3 op de lijst met een volledige week aan releasegegevens. First Kill trok naar verluidt binnen de eerste 28 dagen meer dan 100 miljoen kijkuren.
Video on youtube
Vorige aflevering
First Betrayal
First Betrayal
01x08
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
First Kill