Fear The Walking Dead

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Fear The Walking Dead verschijnt binnenkort bij Amazon Prime Video

Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.

Fear The Walking Dead is een spin-off van The Walking Dead en speelt zich in het begin van de zombie Apocalyps af, toen het leven zoals iedereen dat kende veranderde op manieren die niemand ooit had kunnen voorstellen veranderde. Het vijfde seizoen verschijnt 15 augustus op Amazon Prime Video.Vorig jaar werd het zesde seizoen al aangekondigd. Dit jaar werd de premièredatum van dit seizoen bekend gemaakt tijdens Comic Con @Home, daarnaast brachten de maker ook een trailer uit van het nieuwste seizoen. Fear The Walking Dead is niet de enige spin-off van The Walking Dead, op 5 oktober start The Walking Dead: World Beyond bij Amazon Prime Video.
Vorige aflevering
End of the Line
End of the Line
05x16
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
04 aug 2020 11:12 -
Dat mag wel eens tijd worden. Het vierde seizoen vond ik een vooruitgang ten opzichte van de eerste drie seizoenen, met name door de introductie van enkele nieuwe personages. Hoewel ik hier en daar gehoord heb dat het vijfde seizoen weer een tikkeltje minder goed is, kijk ik er wel weer naar uit.
Reageer
avatar_Fearfactor
11 aug 2020 13:54 -
Hopelijk komt het seizoen in 1 keer online ipv iedere week een afl..
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03