Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Cross-over evenement in april voor FBI, FBI: International en FBI: Most Wanted

Kijkers van de misdaadserie FBI krijgen volgende maand een speciale verrassing. CBS zendt namelijk een speciaal cross-over evenement uit met alle drie de FBI-series.

De actie begint in Rome in FBI: International, maar het zal verhuizen naar New York met de dreiging van een terroristische aanslag.

Dit is de tweede keer dat de drie series elkaar kruisen voor een evenement. De eerste keer werd het uitgezonden in september 2021 en hielp het FBI: International te lanceren.

CBS onthulde meer over het evenement in een persbericht:

"De teams van FBI, FBI: International en FBI: Most Wanted bundelen hun krachten in een nieuwe drie uur durende wereldwijde cross-over, getiteld 'Imminent Threat', dinsdag 4 april (20:00-23:00 uur) op CBS Television Network en beschikbaar om live en on demand te streamen op Paramount+. De drie onverschrokken teams werken samen wanneer de ontvoering van een Amerikaanse burger in Rome een internationaal complot onthult om een terroristische massa-aanval uit te voeren in New York City.

FBI: International

FBI: INTERNATIONAL: 20:00-21:00 UUR

'Imminent Threat - Part One' - Wanneer de ontvoering van een Amerikaanse architect in Rome in verband lijkt te staan met een opkomende terreurdreiging in New York City, voegen FBI's Jubal (Jeremy Sisto) en Nina (Shantel VanSanten) zich bij Forrester en zijn Fly Team in Italië terwijl ze samenwerken om de vermiste Amerikaan te vinden en licht te werpen op het doelwit van de terroristen in de VS, in de CBS Original serie FBI: International, dinsdag 4 april (20:00-21.00 uur) op het CBS Television Network en beschikbaar om live en on demand te streamen op Paramount+. FBI-acteurs Alana De La Garza en John Boyd spelen ook een gastrol in de aflevering, die deel uitmaakt van een wereldwijd cross-over-evenement met drie afleveringen.

VERHAAL GESCHREVEN DOOR: Rick Eid & Wade McIntyre

SCENARIO DOOR: Wade McIntyre

GEREGISSEERD DOOR: Michael Katleman

FBI

FBI: 21:00-22:00 UUR

'Imminent Threat - Part Two' - Om Scola te helpen bij zijn undercovermissie om de terroristen te vinden die vermoedelijk achter de dreigende aanslag in New York City zitten, schakelt Maggie Remy in (FBI: Most Wanted' Dylan McDermott), wiens goed verbonden informant uit een eerdere zaak de sleutel kan zijn om de operatie vooruit te helpen, in het tweede uur van het driedelige FBI's cross-over evenement, in de CBS Original serie FBI, dinsdag 4 april (21:00-22:00 uur) op het CBS Television Network en beschikbaar om live en on demand te streamen op Paramount+. FBI: International acteurs Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vinessa Vidotto en FBI: Most Wanted acteurs Roxy Sternberg en Keisha Castle-Hughes hebben ook een gastrol in de aflevering.

GESCHREVEN DOOR: Rick Eid

GEREGISSEERD DOOR: Alex Chapple

FBI: Most Wanted

FBI: MOST WANTED: 22:00-23:00 PM, ET/PT

"Imminent Threat - Part Three" - In het derde en laatste uur van FBI's wereldwijde cross-over evenement, tikt de klok als de teams van FBI en FBI: Most Wanted hun krachten bundelen om de voortvluchtige terroristen op te sporen terwijl ze dichter bij de uitvoering van een plan komen om een belangrijk monument in New York City te vernietigen en verwoestende burgerslachtoffers te maken, in de CBS Original serie FBI: Most Wanted, dinsdag 4 april (22:00-23:00 uur) op het CBS Television Network en beschikbaar om live en on demand te streamen op Paramount+. FBI: International-acteur Luke Kleintank en FBI-castleden Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana De La Garza, John Boyd, Katherine Renee Kane en terugkerende actrice Shantel VanSanten hebben een gastrol in de aflevering.

VERHAAL GESCHREVEN DOOR: Rick Eid & Elizabeth Rinehart

SCENARIO DOOR: Elizabeth Rinehart

GEREGISSEERD DOOR: Ken Girotti

Dit is de tweede crossover van CBS voor de drie FBI's. De eerste cross-over, die 21 september 2021 werd uitgezonden, vormde het begin van het vierde seizoen van FBI, het derde seizoen van FBI: Most Wanted en de seriepremière van Dick Wolfs nieuwste toevoeging aan het succesvolle FBI-universum, FBI: International, dat filmt in Boedapest en andere Europese steden. Het is het eerste wereldwijde cross-over evenement voor de FBI's met Dylan McDermott (die afgelopen voorjaar toetrad tot FBI: Most Wanted), Edwin Hodge en Eva-Jane Willis (die respectievelijk toetraden tot de cast van FBI: Most Wanted en FBI: International eerder dit seizoen).
Video on youtube
Vorige aflevering
Consequences
Consequences
06x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_relietje
22 maa 2023 13:21 -
Zit nu al met spanning te wachten. Zijn onwijs goeie series.
Reageer
FBI