Fate/Kaleid Liner Prisma Illya

8,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
4seizoenen/42afleveringen/2013 - 2021 
NetwerkNiconico
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20132021 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Niconico
Fate/Kaleid Liner Prisma Illya is een Japanse animeserie van de zender Niconico. De serie ging in première op 6 juli 2013.

Illyasviel von Einzbern is een gewone basisschoolleerling die een magisch meisje wordt wanneer de magische Kaleidostick Ruby haar een geschiktere meester acht dan de tovenares Rin Tohsaka. Rin, die de opdracht had gekregen van de tovenaar Zelretch om de zeven Klasse Kaarten met de geesten van Heroic Spirits uit de legende te verzamelen, merkt dat ze niet in staat is om Ruby's gedachten te veranderen en moet Illya begeleiden bij het voltooien van de taak om de Klasse Kaarten te verzamelen. Tijdens Illya's avonturen ontvangt ze een vriend en rivaal in een meisje genaamd Miyu, de gecontracteerde meester van de Kaleidostick Sapphire, die op dezelfde manier zijn oorspronkelijke meester en Rins rivaal, Luvia Edelfelt, verliet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Fate/Kaleid Liner Prisma Illya.
Fate/Kaleid Liner Prisma Illya