Extreme Ghostbusters

4,0 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
4,0 / 10
1seizoenen/40afleveringen/1997 - 1997 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19971997 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Syndicated
Extreme Ghostbusters is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 1 september 1997.

Jaren na de gebeurtenissen van The Real Ghostbusters is het leven in New York stilgelegd, en de Ghostbusters zijn teruggetrokken. Egon Spengler was de enige Ghostbuster die nog in de brandweerkazerne woonde. Egon kreeg een nieuwe baan, les geven aan een universiteit, maar zijn opleiding was geplaagd met een lage inkomen. Na het zien van de paranormale gebeurtenissen piek na jaren van geen activiteit, was Egon gedwongen om een nieuw team Ghostbusters te werven. Het nieuwe Extreme Ghostbusters-team is: Eduardo Rivera, Garrett Miller, Kylie Griffin en Roland Jackson, allen overeengekomen om voor hun leraar te werken. Egon trainde hen hoe het apparaat werkte en hoe het te gebruiken om de nieuwe geesten die New York plagen te vechten. Deze nieuwe team vecht schijnbaar met meer krachtige spoken. Egon was echter ouder geworden sinds zijn Ghostbuster dagen, en ging enkel af en op missie met de Extreme Ghostbusters na hun eerste training; Egon's rol was meer verwant aan de 'hoofd' van de nieuwe Ghostbusters. Andere personages uit de originele serie omvatte Janine Melnitz, die uit pensioen kwam om opnieuw administratieve details voor de Extreme Ghostbusters te behandelen, evenals Slimer. Slimer verricht echter minder veldwerk en lijkt nu meer op Egon's huisdier.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 40
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Extreme Ghostbusters.
Extreme Ghostbusters