Extracurricular

6.6 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
6.6 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
Extracurricular is een Zuid-Koreaanse misdaadserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 29 april 2020.

Jisoo komt misschien over als een verlegen modelstudent, maar hij is eigenlijk het brein achter een criminele activiteit die de verbeelding van zijn medestudenten niet te boven gaat. Hij maakte deze keuze omdat hij het geld nodig had voor levensonderhoud en om te sparen voor collegegeld. Zijn riskante dubbelleven lijkt zonder problemen te verlopen, totdat hij wordt vermengd met het rijke meisje Gyuri en de roekeloze onruststoker Minhee. Hun slechte keuzes hebben onomkeerbare gevolgen. Er is nu geen weg meer terug. Er wacht hen een leven van misdaad en geweld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Extracurricular.

Nieuws (1)

De week waarin we nog steeds geen verlossend woord kregen van Rutte en waarin veel series werden ingekort. Maar ook de week van de podcast, twee prijsvragen en datums.
27 apr 2020

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Arrow
1 stem
Mr. Robot
1 stem