Expedition X

9.1 / 10
60 min
Special Interest
Volg deze serie
9.1 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2020 - heden
NetwerkDiscovery Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2020 - heden
Expedition X is een Amerikaans special interestprogramma van de zender Discovery Channel. De serie ging in première op 12 februari 2020.

In "Expedition X" gaat de zoektocht naar avontuur verder met Gates, wetenschapper Phil Torres en paranormale onderzoeker Jessica Chobot, die rapporten van bovennatuurlijke ontmoetingen, mysterieuze wezens en verbazingwekkende buitenaardse fenomenen zal onderzoeken. Andere avonturen zijn wandelen door de afgelegen oerwouden van Cambodja op zoek naar een legendarische aapmens of het verkennen van de geheimen van 's werelds grootste grottenstelsel.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Expedition X.

Nieuws (1)

Weer veel datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws, het antwoord op de prijsvraag en nog meer nieuws in het weekoverzicht van 3 tot en met 9 februari.
10 feb 2020