Elementary

8,0 / 10
44 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Bolot
7
27 Sep 2019 09:31 -
Leuke serie met top acteurs.
Was al fan van Lucy Kiu in de jaren 90 toen ze een rol had in Ally McBeal.
Reageer
avatar_Sproet2jes
8.8
25 Jun 2017 21:42 - 25 Jun 2017 21:48
Zo jammer dat je niet op meerdere acteurs kan stemmen, Lucy Lui; pracht vrouw, goeie actrice, maar ik vind Jonny Lee Miller ook geweldige acteur, hoe die bv van vriendelijk naar boos/verachtend kijken gaat, en dit alleen met zijn ogen,.. zo knap.! En nu is er ook John Noble (Fringe) bij gekomen die vind ik ooook leuk & goed spelen. Maar ja.:/
Kijkt heerlijk weg. ;)
Reageer
avatar_Christophe
8
22 Jan 2016 12:32 - 22 Sep 2021 04:49
Alleen al voor Lucy Liu de moeite van het kijken waard. Dat zo een formidabele actrice hier haar medewerking aan verleende, geeft de serie een dikke extra. De plotlijnen zijn (meestal) top en het Sherlock personage is ook prima, een compliment komende van mij (omdat ik zo een fan ben van Cumberbatch en "zijn" Sherlock is natuurlijk niet te overtreffen).
De nevenpersonages Gregson en Bell zitten helemaal in hun rol, en de sfeer die van de hele serie uitgaat, voelt lekker huiselijk. Zeer ontspannend kijkvoer dus.
De afleveringen waarin Sherlocks broer Mycroft of zijn nemesis Moriarity opduiken, behoren tot de allerbeste vond ik.
Een aanrader voor fans van Castle, The Mentalist of Forever.
Reageer
avatar_aburex
9
13 Nov 2015 09:07 - 22 Sep 2021 04:49
Beste een goede serie. Lijkt in de verste verste niet op de originele, maar dat hoeft ook niet. Heb juist seizoen 2 beëindigt en ben benieuwd naar het volgende seizoen.
Reageer
avatar_anonymous
-
06 Jul 2015 04:46 -
Net einde van seizoen 3 gezien, had zoiets niet verwacht en zeer jammer van hem. Maar ik geloof in dat het goed komt.
Reageer
avatar_anonymous
-
24 Oct 2014 20:22 -
zo veel beter dan dan de serie: sherlock holmes. absoluut mijn favo. veel rouwer! en echter. ik vind brett ook goed, maar altijd een beetje stijf. elementary is echt me favoriete serie!!!
Reageer
avatar_gumstarr
8
02 Aug 2014 18:44 - 22 Sep 2021 04:49
Ja, ik weet ook wel dat je bij Elementary als disclaimer altijd moet zeggen: “Ok, maar het is geen Sherlock.”. Dat neemt echter niet weg dat je er prima naar kunt kijken. Niet in de laatste plaats omdat Lucy Liu er in zit en ik koester dus veel liefde voor Lucy. Zouden jullie ook moeten doen. Niemand verwijdert namelijk zo sexy het hoofd van z’n romp als zij.

Lucy speelt de buddy van Sherlock. Sherlock deed namelijk heroïne van de lepel in z’n arm en dat is geen sociaal maatschappelijk gewenste bezigheid. Dat begreep Sherlock ook wel, dus om aan de verleidingen van het opiaat te ontsnappen nam hij het vliegtuig van Londen naar New York. Om zijn onrust wat de kop in te drukken, zet Sherlock daar z’n zes zintuigen in om de NYPD bij te staan als er weer een aan stukken gereten lichaam in een badkuip wordt gevonden. Zo is Sherlock.

Elementary is een beetje als bastognekoeken. Je kunt er in principe één eten, maar meestal worden het er toch een stuk of drie vier. Ondanks dat Joan (Lucy) en Sherlock wel langzaam steeds meer naar elkaar toe groeien, is er verder niet echt een enorme rode draad. Dat is jammer. Luister, we zijn Hollanders, dus er moet ook altijd wat te zeiken zijn.
Reageer
avatar_anonymous
-
03 Jan 2014 15:48 -
Aardig ! wel veel minder dan de Britse tegenhanger : Sherlock
Reageer
avatar_anonymous
-
29 May 2013 23:10 -
Absoluut mijn favoriete serie van dit moment.
Reageer
avatar_Mandy1966
7
31 Jan 2013 11:40 - 22 Sep 2021 04:47
Het is een aardige serie, die vaag doet denken aan de Holmes & Watson van Sir Conan Doyle. Maar als je vergeet dat het de Holmes en de Watson moet voorstellen is het gewoon een hele aardige serie, met leuke acteurs, vooral Liu trekt steeds meer de aandacht. Ben ook heel benieuwd te zien hoe "The Woman" Irene Adler en Moriaty een rol gaan krijgen in deze serie. "The Woman" zal waarschijnlijk niet fysiek verschijnen maar ze speelt toch een grote rol in het verleden van Holmes. Maar om nu te zeggen ik kijk naar een nieuwe Brett of Cumberbatch, nee dat niveau halen ze tot nu toe zeker nog niet.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
03x01
anonymous
27 Apr 20:38
Lijkt me goed