Dolly Parton's Heartstrings

7.7 / 10
50 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:50 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:Netflix
Dolly Parton's Heartstrings is een Amerikaanse dramedyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première in 2019.

Elke aflevering van Heartstrings zal gebaseerd zijn op een van de liederen van Parton. De zangeres verschijnt ook voor de camera, met een acteursrol in de aflevering of tijdens de introductie van de aflevering.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Dolly Parton's Heartstrings - Eerste aflevering

9

Nieuws (4)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
27 mrt 2020
3
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
18 nov 2019
3
Keizersvrouwen, Dit zijn wij, Servant, Harley Quinn, His Dark Materials, See, The Morning Show: deze en nog veel meer series die in première gaan in november vind je hieronder.
31 okt 2019
1