Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
anonymous geeft "Dolly Parton's Heartstrings - Eerste aflevering" een 9.
Geschreven door anonymous op 1 december 2019.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dolly Parton's Heartstrings - Eerste aflevering

Your beauty is beyond compare
With flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green
Your smile is like a breath of spring
Your voice is soft like summer rain
And I cannot compete with you
Jolene
- Dolly Parton -

Iedereen kent wel één of meerdere nummers van de country-legende Dolly Parton. En, iedereen kent het nummer Jolene van haar wel, misschien ken je niet de hele tekst, maar je weet waar het om gaat.

De mooie Jolene, die vreemdgaat, of op zijn minst enorm flirt met de man van de dame die het lied zingt. Dolly Parton's Heartstrings, de serie die sinds kort te zien is op Netflix, gaat over de songteksten van Dolly Parton. De afleveringen zijn in willekeurige volgorde te kijken, maar ik heb het lijstje netjes van boven naar beneden afgekeken, dus begon ik bij Jolene.

Elke aflevering begint met een voorwoord van Dolly Parton zelf, en deze grand dame van de country vertelt vanuit haar eigen Dollywood het verhaal achter de songtekst. Zo schreef zij Jolene, nadat een bankmedewerkster hevig flirtte met Dolly's man. Zo begint ook de eerste aflevering van de serie Dolly Parton's Heartstrings.

Dolly Parton's Heartstrings
© Netflix


Jolene (Julianne Hugh, Dancing with the stars) is een bankmedewerkster, die vanachter de balie bij de plaatselijke bank de klanten met haar eigen charmes te woord staat. Haar bazin ziet het niet zitten dat haar werkneemster vrijpostig en flirterig de klanten te woord staat, dus in no-time verliest Jolene haar baan. Ze gaat werken in een plaatselijke bar, waar ze zo af en toe laat horen dat ze goed kan zingen.

Zijn de intenties van Jolene wel goed

Emily (Kimberly Williams- Paisley, According to Jim) is getrouwd met Aaron (Dallas Roberts, The Good Wife). Hun huwelijk bevat de nodige barsten. Hun verplichte date-nights worden regelmatig verschoven en ze leven naast elkaar. Als Emily van haar vriendinnen hoort over een plaatselijke bar, besluit ze dat de volgende date-night daar plaats moet vinden. Schoorvoetend stemt haar man toe, maar al snel laat hij verstek gaan. Alleen en te net gekleed, zit Emily alleen aan de bar, maar dan ontmoet ze Jolene. De twee vrouwen worden al snel vriendinnen, en Jolene krijgt een plek in het gezin. Maar dan slaat bij Emily de twijfel toe, en wordt ze jaloers. Zijn de intenties van Jolene wel goed, of zit haar nieuwe vriendin achter haar man aan?

De eerste aflevering, waarin Dolly Parton zelf ook te zien is, vraagt om meer, en voor ik het wist had ik alle afleveringen gezien. Jolene is het meest bekende nummer van Dolly Parton, maar toch is het niet de mooiste aflevering van deze serie. Sommige zijn enorme tranentrekkers en raken je diep in je hart.

Ik zou zeggen: geniet van deze serie, vooral als je in bent voor drama, familiebanden, liefde en vriendschap, ga deze serie dan zeker kijken.
Volg Dolly Parton's Heartstrings
Vorige aflevering
These Old Bones
These Old Bones
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dolly Parton's Heartstrings