Doctor Foster

7.6 / 10
57 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.
donderdag, 09:00
De opnames van het vierde seizoen van Killing Eve zijn uitgesteld, vanwege het coronavirus. Het is nog niet bekend wanneer deze wel van start kunnen gaan.
vr 24 juli
Het derde seizoen van Killing Eve verschijnt vanaf juni wekelijks op NPO 3, daarnaast verschijnt het seizoen een paar dagen eerder op NPO Plus.
22 apr 2020
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met onbekende kostuumdrama's. Veel kijkplezier.
9 mei 2020
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
28 mrt 2020
6
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
20 feb 2020
Acteur Russell Tovey, bekend van Years and Years, speelt de hoofdrol in de ITV-dramaserie While the Night van Luther-maker Neil Cross.
14 okt 2019
Gentleman Jack is een nieuwe dramaserie van BBC One en HBO. De serie gaat van start op 22 april, zo is bekend gemaakt. Gentleman Jack bestaat uit acht afleveringen.
21 mrt 2019
De acteurs David Morrissey (The Walking Dead) en Luke Treadaway (Traitors) spelen een hoofdrol in een nieuwe serie van ITV die is gebaseerd op J.G. Farrell's roman The Singapore Grip over de tweede wereldoorlog.
11 mrt 2019
De BBC America-serie Killing Eve is al te zien via NPO Start Plus en vanaf 24 november bij Videoland. De NPO heeft nu laten weten dat de serie op 9 december van start gaat op NPO 3.
3 nov 2018
De BBC America-serie Killing Eve is al te zien via NPO Start Plus maar daar komt binnenkort Videoland bij.
1 nov 2018
De BBC en Netflix hebben de eerste glimp onthuld van Toni Collette-dramaserie Wanderlust.
10 aug 2018