Dispatches from Elsewhere

6.9 / 10
43 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dispatches from Elsewhere vanaf mei op Amazon Prime Video

De Amerikaanse anthologieserie Dispatches from Elsewhere van Jason Segel verschijnt in mei op Amazon Prime Video. Segel vervult ook een van de hoofdrollen.

De Amerikaanse anthologieserie Dispatches from Elsewhere verschijnt in mei op Amazon Prime Video. Jason Segel (How I Met Your Mother) bedacht de serie, die oorspronkelijk van de zender AMC is. Daarnaast speelt Segel ook een van de hoofdrollen. Sally Field (Maniac (2018)), Andre Benjamin (American Crime) en Eve Lindley (Mr. Robot) spelen de andere hoofdrollen. De serie ging eerder dit jaar in première bij AMC en verschijnt vanaf 8 mei in Nederland op Amazon Prime Video.

Dispatches from Elsewhere gaat over vier alledaagse mensen die bij elkaar worden gebracht door een mysterieuze puzzel in het alledaagse leven. Ze ontdekken dat het mysterie veel dieper kronkelt dan ze ooit hadden gedacht. Bekijk hieronder de trailer van Dispatches from Elsewhere.

Vorige aflevering
The Boy
The Boy
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2