Disparue

8.5 / 10
55 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkFrance 2
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:55 min20152015 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:France 2
Disparue is een Franse miniserie van de zender France 2. De serie ging in première op 22 april 2015.

De serie speelt zich af in Lyon en volgt het toenemende trauma van de familie Morel die uit elkaar valt wanneer hun 17-jarige dochter na een avondje uit niet naar huis terugkeert. Naarmate de uren verstrijken en het politieonderzoek groeit, onderzoekt The Disappearance de ergste nachtmerrie van elke ouder. Er zijn overeenkomsten met Broadchurch in die zin dat de hoofddetective een gecompliceerd achtergrondverhaal heeft, terwijl de familieleden en vrienden elk iets lijken te verbergen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Disparue.

Populaire reacties (1)

9
30 jun 2020
Ik vond Disparue een serie waarin geweldig werd geacteerd. De emoties raken je, ook vaak omdat je je goed kunt verplaatsen in de personages.
De afleveringen lijken af en toe traag, maar omdat iedereen iets te verbergen heeft wordt je vaak op het verkeerde pad gezet.
Een aantal kleine details vond ik briljant, zoals o.a. de altijd etende Camille.

Vergelijkbare series