Disappeared

7.8 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
9seizoenen/141afleveringen/2010 - 2018 
NetwerkInvestigation Discovery
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20102018 (Beëindigd)
Disappeared is een Amerikaanse documentaire van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 1 december 2010.

Een persoon verdwijnt plotseling en onverwacht; geen spoor, geen aanwijzingen, niets anders dan het slepende mysterie dat ze achterlaten. Volgens het National Crime Information Center van de FBI zijn er nu 110.484 actieve gevallen van vermiste personen in de VS, 53% zijn jongeren onder de 18 jaar. De meesten van ons hebben gehoord van spraakmakende zaken, zoals Natalee Holloway, Stacey Peterson en Chandra Levy. Maar heb je ooit gehoord van Mae Catherine Rocker, Alexis Peterson of Thomas Jay Kerr? Waarschijnlijk niet. Het zijn slechts enkele van de honderdduizenden mensen in dit land die op een dag gewoon verdwenen. De verhalen van de meeste vermiste personen zijn nooit verteld ... tot nu toe. Disappeared is een spannende serie waarin de verdwijning wordt onderzocht van deze slachtoffers, die hier de ene minuut zijn, de volgende minuut. Elke aflevering richt zich op het verhaal van een slachtoffer, zoals verteld door de perspectieven en huidige stemmen van hun beste vrienden en familie en de onderzoekers die de zaak proberen op te lossen. Door middel van interviews met familie, vrienden, politie en zoekers, vertelt elke aflevering over de acties, gedachten, omstandigheden en motivaties die hebben geleid tot de verdwijning van elke persoon. Ervaar de laatste uren van het slachtoffer totdat ze verdwenen. Bekijk interviews met experts, van psychologen tot forensische specialisten tot helderzienden, die nieuwe inzichten bieden in wat er in elk geval mogelijk is gebeurd, of de persoon het slachtoffer was van vals spel of een wegloper. Verdwenen neemt je mee in de wereld van de vermisten, waar een persoon spoorloos kan verdwijnen, onderzoekers tegen de klok racen om een ​​mysterie op te lossen, en de gekwelde familie en vrienden van het slachtoffer vragen zich af wat er in de wereld zou kunnen zijn gebeurd.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 17
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 27
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 17
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 15
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 13
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 13
Seizoen 8
Seizoen 9
0 / 14
Seizoen 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Disappeared.
Disappeared