Dinotopia

7.2 / 10
41 min
Fantasy
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2002 - 2005 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:41 min20022005 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Dinotopia is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 28 november 2002.

De halfbroers Karl en David Scott maken met hun vader een vluchtje in diens privévliegtuig. Ze komen echter in een storm terecht en storten neer voor de kust van een onbekend eiland. Hun vader verdwijnt na de crash spoorloos. Karl en David ontdekken al snel dat het eiland bewoond wordt door intelligente dinosauriërs, en andere mensen die hier ooit zijn aangespoeld. De twee jongens worden opgenomen in de gemeenschap, maar hebben moeite zich aan te passen. Ze raken al snel bevriend met Zippo, een neurotische Stenonychosaurus die in staat is Engels te spreken. De regels van Dinotopia verbieden Karl en David om het eiland weer te verlaten.

Dan blijkt dat het eiland bedreigd wordt. De zonnestenen die door de eilandbewoners worden gebruikt als krachtbron en bescherming tegen de weinige roofdieren op het eiland verliezen langzaam hun energie, en niemand weet met zekerheid waar nieuwe te vinden zijn. De broers besluiten de bevolking een handje te helpen. Ze ontdekken dat er mogelijk nieuwe zonnestenen zijn in de onderwereld, een netwerk van ondergrondse grotten. De wetten van Dinotopia verbieden hen echter daar heen te gaan. Tevens worden ze van achter de schermen tegengewerkt door iemand die het minder goed voorheeft met het eiland.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dinotopia.
Dinotopia