Digimon Adventure:

9,0 / 10
25 min
Actie, Avontuur, Animatie, Kinder, Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
9,0 / 10
1seizoenen/32afleveringen/2020 - heden
NetwerkFuji TV
1x33 24 januari 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min2020 - heden
Netwerk:Fuji TV
Digimon Adventure: is een Amerikaanse animeserie van de zender Fuji TV. De serie ging in première op 5 april 2020.

Het is het jaar 2020. Het netwerk is iets geworden waar mensen in hun dagelijks leven niet meer zonder kunnen. Maar wat mensen niet weten, is dat aan de andere kant van het netwerk de digitale wereld is, een rijk van licht en duisternis. Ze zijn zich ook niet bewust van de Digimon die daar wonen.

Er ontstaan ​​wijdverbreide netwerkproblemen, gecentreerd rond het gebied rond Tokio. Verkeerssignalen knipperen chaotisch, openbare tv's buiten tonen vervormde tekst enzovoort. Het nieuws meldt het als een geval van cyberterrorisme.

Vijfde klasser Taichi Yagami bleef alleen thuis om zich voor te bereiden op een zomerkamp in het weekend, maar zijn moeder en zusje Hikari gingen naar Shibuya en nu zijn ze aan boord van een weggelopen trein. Taichi haast zich naar Shibuya om zijn moeder en zus te redden, maar zodra hij naar het stationsplatform gaat ... overkomt een vreemd fenomeen de DigiDestined en Taichi gaat naar de digitale wereld! De DigiDestined ontmoeten hun partner Digimon en ze staan ​​voor een avontuur in het onbekende ...!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 32

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Digimon Adventure:.