Diary of a Future President

7.8 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Disney+ toont trailer van nieuwe serie Diary of a Future President

Diary of a Future President is een Amerikaanse komedieserie van streamingdienst Disney+. De serie gaat in première op 17 januari.

Elena (Tess Romero) is een 12-jarig Cubaans/Amerikaans meisje dat naar de middelbare school gaat en zich een weg moet banen door de persoonlijke en sociale druk van de adolescentie. Diary of a Future President, gebaseerd op haar dagboek, volgt de dagelijkse gebeurtenissen in haar leven en haar interacties met vrienden en familie.

Ze woont samen met haar oudere broer Bobby (Charlie Bushnell) en moeder Gabi (Selenis Leyva), die een nieuwe relatie ontwikkelt met Sam (Michael Weaver), een advocaat van haar kantoor. Elena heeft een sterk verlangen om president van de Verenigde Staten te worden, wat via flashforwards zichtbaar wordt met beelden van haar politieke campagne als volwassene. En dat blijkt uiteindelijk te lukken.

De serie is geproduceerd door Gina Rodriguez en I Can and I Will Productions. Rodriguez regisseerde de eerste aflevering en speelt ook de rol van de oudere Elena als president van de Verenigde Staten. Disney+ heeft nu een trailer van de serie Diary of a Future President gelanceerd.

Vorige aflevering
Two Party System
Two Party System
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00