Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Disney+ toont trailer van nieuwe serie Diary of a Future President

Diary of a Future President is een Amerikaanse komedieserie van streamingdienst Disney+. De serie gaat in première op 17 januari.

Elena (Tess Romero) is een 12-jarig Cubaans/Amerikaans meisje dat naar de middelbare school gaat en zich een weg moet banen door de persoonlijke en sociale druk van de adolescentie. Diary of a Future President, gebaseerd op haar dagboek, volgt de dagelijkse gebeurtenissen in haar leven en haar interacties met vrienden en familie.

Ze woont samen met haar oudere broer Bobby (Charlie Bushnell) en moeder Gabi (Selenis Leyva), die een nieuwe relatie ontwikkelt met Sam (Michael Weaver), een advocaat van haar kantoor. Elena heeft een sterk verlangen om president van de Verenigde Staten te worden, wat via flashforwards zichtbaar wordt met beelden van haar politieke campagne als volwassene. En dat blijkt uiteindelijk te lukken.

De serie is geproduceerd door Gina Rodriguez en I Can and I Will Productions. Rodriguez regisseerde de eerste aflevering en speelt ook de rol van de oudere Elena als president van de Verenigde Staten. Disney+ heeft nu een trailer van de serie Diary of a Future President gelanceerd.

Video on youtube
Vorige aflevering
October Surprise
October Surprise
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Diary of a Future President