Diary of a Future President

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Disney+ toont trailer van nieuwe serie Diary of a Future President

Diary of a Future President is een Amerikaanse komedieserie van streamingdienst Disney+. De serie gaat in première op 17 januari.

Elena (Tess Romero) is een 12-jarig Cubaans/Amerikaans meisje dat naar de middelbare school gaat en zich een weg moet banen door de persoonlijke en sociale druk van de adolescentie. Diary of a Future President, gebaseerd op haar dagboek, volgt de dagelijkse gebeurtenissen in haar leven en haar interacties met vrienden en familie.

Ze woont samen met haar oudere broer Bobby (Charlie Bushnell) en moeder Gabi (Selenis Leyva), die een nieuwe relatie ontwikkelt met Sam (Michael Weaver), een advocaat van haar kantoor. Elena heeft een sterk verlangen om president van de Verenigde Staten te worden, wat via flashforwards zichtbaar wordt met beelden van haar politieke campagne als volwassene. En dat blijkt uiteindelijk te lukken.

De serie is geproduceerd door Gina Rodriguez en I Can and I Will Productions. Rodriguez regisseerde de eerste aflevering en speelt ook de rol van de oudere Elena als president van de Verenigde Staten. Disney+ heeft nu een trailer van de serie Diary of a Future President gelanceerd.

Vorige aflevering
Two Party System
Two Party System
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00