Diary of a Future President

6.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Disney+ toont trailer van nieuwe serie Diary of a Future President

Diary of a Future President is een Amerikaanse komedieserie van streamingdienst Disney+. De serie gaat in première op 17 januari.

Elena (Tess Romero) is een 12-jarig Cubaans/Amerikaans meisje dat naar de middelbare school gaat en zich een weg moet banen door de persoonlijke en sociale druk van de adolescentie. Diary of a Future President, gebaseerd op haar dagboek, volgt de dagelijkse gebeurtenissen in haar leven en haar interacties met vrienden en familie.

Ze woont samen met haar oudere broer Bobby (Charlie Bushnell) en moeder Gabi (Selenis Leyva), die een nieuwe relatie ontwikkelt met Sam (Michael Weaver), een advocaat van haar kantoor. Elena heeft een sterk verlangen om president van de Verenigde Staten te worden, wat via flashforwards zichtbaar wordt met beelden van haar politieke campagne als volwassene. En dat blijkt uiteindelijk te lukken.

De serie is geproduceerd door Gina Rodriguez en I Can and I Will Productions. Rodriguez regisseerde de eerste aflevering en speelt ook de rol van de oudere Elena als president van de Verenigde Staten. Disney+ heeft nu een trailer van de serie Diary of a Future President gelanceerd.

Vorige aflevering
Whistleblower
01x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06