Death Comes To Pemberley

7.3 / 10
65 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2013 - 2013 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:65 min20132013 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
Death Comes To Pemberley is een Britse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 26 december 2013.

Het is de vooravond van het jaarlijkse herfstbal bij de Darcy’s op hun prachtige Pemberley landgoed. Elizabeth en Darcy zijn zes jaar geleden getrouwd en hebben een jonge zoontje van drie, Fitzwilliam. De eerste gasten arriveren en iedereen schuift aan voor het avondmaal. Plots wordt het gezelschap opgeschrikt door de komst van Elizabeth's zus Lydia, die hysterisch gilt dat haar man George is vermoord. Het begin van een nachtmerrie en een schandaal dat Pemberley dreigt te overspoelen en alles wat de Darcy’s dierbaar is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Death Comes To Pemberley.

Nieuws (1)

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) slaat flink in met buitenlandse TV series. Van kostuumdrama's tot bejubelde detectives, de publieke zenders vertonen in 2014 en 2015 heel veel series. Tijdens de internationale...
10 apr 2014

Vergelijkbare series