Dead Hot

6,0 / 10
40 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2024 - heden
NetwerkPrime Video
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2024 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:Prime Video
Dead Hot is een Britse miniserie van de zender Prime Video. De serie ging in première op 1 maart 2024.

De twee beste vrienden, Jess en Elliot, spelen zich af in het huidige Liverpool en komen terecht in een hedonistische levensstijl, waarbij ze feesten om hun verdriet te verdoven na de mysterieuze verdwijning van Peter (de tweelingbroer van Jess en de liefde van Elliotts leven). Er zijn vijf jaar verstreken sinds de verdwijning van Peter en de twee vrienden blijven hopen dat ze op een dag de waarheid achter Peters verdwijning zullen ontdekken.

Wanneer Elliot een nieuwe relatie met Will begint, begint hij eindelijk het verleden achter zich te laten – totdat hij ontdekt dat Will zijn eigen duistere geheimen heeft. Ondertussen wordt Jess gecontacteerd door iemand die beweert Peter te zijn, wat een reeks gebeurtenissen in gang zet waardoor de twee vrienden zich afvragen of Elliot romantisch wordt vervloekt – of het doelwit is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dead Hot.

Vergelijkbare series

Dead Hot