De mannentester

7.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De Mannentester vanaf eind juli te zien bij Videoland

De mannentester, die gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen, verschijnt eind juli op Videoland.

In de De mannentester speelt Eva van de Wijdeven (Celblok H) de rol van Victoria Kramer, een 31-jarige femme fatale, die zich als Mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. De serie verschijnt 27 juli op Videoland.

De Nederlandse dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen en bevat in totaal tien afleveringen. Puck Pommelien Busser (Meisje van plezier), Gijs Blom (The Letter for the King) en Guy Clemens (De 12 van Oldenheim) spelen ook een rol in de serie.

Vorige aflevering
Nog onbekend
Nog onbekend
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00
Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
1