De mannentester

7.5 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De Mannentester vanaf eind juli te zien bij Videoland

De mannentester, die gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen, verschijnt eind juli op Videoland.

In de De mannentester speelt Eva van de Wijdeven (Celblok H) de rol van Victoria Kramer, een 31-jarige femme fatale, die zich als Mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. De serie verschijnt 27 juli op Videoland.

De Nederlandse dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen en bevat in totaal tien afleveringen. Puck Pommelien Busser (Meisje van plezier), Gijs Blom (The Letter for the King) en Guy Clemens (De 12 van Oldenheim) spelen ook een rol in de serie.

Vorige aflevering
Arnaud Wisse
Arnaud Wisse
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Gisteren, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Gisteren, 09:00