De mannentester

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De Mannentester vanaf eind juli te zien bij Videoland

De mannentester, die gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen, verschijnt eind juli op Videoland.

In de De mannentester speelt Eva van de Wijdeven (Celblok H) de rol van Victoria Kramer, een 31-jarige femme fatale, die zich als Mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. De serie verschijnt 27 juli op Videoland.

De Nederlandse dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen en bevat in totaal tien afleveringen. Puck Pommelien Busser (Meisje van plezier), Gijs Blom (The Letter for the King) en Guy Clemens (De 12 van Oldenheim) spelen ook een rol in de serie.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
maandag, 09:00
2