De mannentester

7.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De Mannentester vanaf eind juli te zien bij Videoland

De mannentester, die gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen, verschijnt eind juli op Videoland.

In de De mannentester speelt Eva van de Wijdeven (Celblok H) de rol van Victoria Kramer, een 31-jarige femme fatale, die zich als Mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. De serie verschijnt 27 juli op Videoland.

De Nederlandse dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen en bevat in totaal tien afleveringen. Puck Pommelien Busser (Meisje van plezier), Gijs Blom (The Letter for the King) en Guy Clemens (De 12 van Oldenheim) spelen ook een rol in de serie.

Vorige aflevering
Arnaud Wisse
Arnaud Wisse
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
Vandaag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
Vandaag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1